Walton Goggins: 'Tomb Raider' wordt als 'Indiana Jones'

Walton Goggins: 'Tomb Raider' wordt als 'Indiana Jones'

Hij vertelt ook over zijn personage, en de motivaties van de schurk.

Onlangs werd acteur Walton Goggins gecast om de slechterik te gaan spelen in Roar Uthaugs Tomb Raider. In een interview met Yahoo! Movies sprak de regisseur over wat we mogen verwachten van de spelverfilming met Alicia Vikander. Volgens hem wordt de film een beetje zoals Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark.

Goggins noemde allereerst regisseur Uthaug een groot talent, evenals actrice Vikander. Spelen in Tomb Raider is voor hem "een grote kans. Maar belangrijker nog, het verhaal is geweldig. Ik kan je dit vertellen: Voor mij is het als Raiders of the Lost Ark, gecombineerd met een genreversie van het Joseph Conrad-boek 'Victory: An Island State'. Ik moest deze kans dus wel grijpen."

De acteur vertelde ook over zijn eigen personage. "Is hij een schurk? Natuurlijk, maar dat is een makkelijke omschrijving. Hij is een antagonist, maar net als andere personages die ik heb mogen spelen, zitten er echte redenen achter zijn antagonisme. En het is niet wat je zou verwachten. Hij is erg complex, en zijn motivatie erg puur."

De Tomb Raider-reboot zou in maart 2018 in de bioscopen moeten draaien. Een verhaal is nog niet bekend, maar naar verluidt haalt de film inspiratie uit de nieuwste games in de franchise, waarin het oorsprongsverhaal van Lara Croft uit de doeken gedaan wordt.



NieuwsFilm

meest populair