Patrick Wilson wordt schurk in 'Aquaman'

Patrick Wilson wordt schurk in 'Aquaman'

Hij speelt Orm, de kwaadaardige halfbroer van Aquaman.

Volgens Deadline heeft regisseur James Wan een nieuw castlid gevonden voor de Aquaman-film. Het gaat om acteur Patrick Wilson, die de rol van Orm mag gaan spelen in de eerste solofilm voor Jason Momoa's Aquaman. Orm is in de comics de halfbroer van Aquaman, die het voorzien heeft op de troon van Atlantis.

Deadline meldt dat het personage goed vergeleken kan worden met s Loki in de Marvel-films. Tegelijk stelt men dat Orm een stuk krachtiger is dan zijn Marvel-tegenhanger. Het personage wil koning van Atlantis worden en als hij zijn zin niet krijgt, zorgt hij voor chaos in de oceanen. Of Orm ook daadwerkelijk de schurk wordt in de film van James Wan is nog de vraag. Geruchten stellen dat de zeeheld het juist op gaat nemen tegen Mantis.

In Aquaman spelen naast Momoa en Wilson ook acteurs [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/7621]Willem Dafoe en Amber Heard rollen. Voordat we de solofilm kunnen zien, die in oktober 2018 in de bioscopen moet gaan draaien, zien we Aquaman in Justice League.



NieuwsFilm

meest populair