Video

Gru en Minions terug in eerste trailer 'Despicable Me 3'

Gru vs. Balthazar Bratt.

door Bram de Groot om 13:43 in Video
Verleden jaar was de spin-off The Minions (2015) nog een monsterhit door wereldwijd op maar liefst $1,16 miljard uit te komen. Volgend jaar verschijnt met Despicable Me 3 een vierde deel in de franchise van Universal Pictures en Illumination Entertainment. Hieronder zie je de eerste trailer.


In de opvolger van Despicable Me (2010) en Despicable Me 2 (2013) keert Gru terug en dit keer krijgt hij te maken met Balthazar Bratt, een voormalig kindersterretje uit de jaren 80. Sinds hij begon te puberen en zijn show Evil Bratt werd gecanceld is hij woedend op de wereld. Hij heeft daarna nog maar één doel: de wereld veroveren.

De stemmen komen van onder meer van Steve Carell (Gru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en broadway hit The Book of Mormon) als de slechterik Balthazar Bratt. Vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscoop. De teaserposter:


Hieronder de Nederlandstalige trailer voor Verschrikkelijke Ikke 3 van regisseurs Pierre Coffin en Kyle Balda, en co-regisseur Eric Guillon.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Jammer. Ik mis de evil charme van Gru van het 1e deel wat het een stuk unieker maakt.
Ik krijg nu meer een indruk van een 13 in 1 dozijn film.

Verder vraag ik mij af wat of beter gezegd wie ze met 80's Bratt willen bereiken. Jonge kinderen na 2000/2010 zullen de jaren 80 toch helemaal niks zeggen. Ondanks alle retro popcultuur van de jaren 80. Slapstick alom met deze trailer. Bratt had net zo goed een 'kid' van de 50/60/70 of 90 kunnen worden. Als je de jaren 80 hebt meegemaakt dan heb je toch wat meer binding mee vind ik. Alsof we allemaal schoudervullingen gingen dragen. :P Jaren 80 had ook zijn donkere kanten helaas. Verschrikkelijke Ikke is Vreselijke Ikke geworden. Illumination begint net zoals Blu-Sky te worden, want die kunnen nauwelijks wat nieuws verzinnen buiten hun eeuwige Ice Age en Scrat.

Leuk voor de kids. Voor volwassen mensen nah.

meanrat

Avatar

[img=http://images.mtvnn.com/ae9b6cb148dad0c081087fe20c0f9408/610x360]

benjamin

Avatar

Dit ziet er toch maar zwakjes uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair