Gerucht: Megan Fox als Poison Ivy in DC-film 'Gotham City Sirens'

Gerucht: Megan Fox als Poison Ivy in DC-film 'Gotham City Sirens'

En David Ayer bevestigt de drie DC-personages.

Gisteren werd duidelijk dat David Ayer verder gaat met dat wat hij is gestart met Suicide Squad. Met minimaal Margot Robbie gaat hij aan de slag voor de spin-off Gotham City Sirens, gevuld met de nodige vrouwelijke DC-personages. Het gerucht gaat nu dat Megan Fox in beeld is voor één van de rollen.

Het gerucht is aangezwengeld door Bleeding Cool. Zij baseren zich op het veronderstelde feit dat de actrice uit onder meer de Transformers en TMNT-films een aantal zeer specifieke comics heeft besteld, namelijk Harley Quinn #14, #17 en #38. In deze comics wordt de relatie tussen Poison Ivy en Robbie's Harley Quinn belicht. Hoe de mensen van Bleeding Cool dit weten, wordt overigens niet duidelijk.

Mocht het waar zijn, dan zijn twee van de vermoedelijk drie belangrijke vrouwelijke personages ingevuld. De derde DC-vrouw wordt Catwoman. Wie weet keert Anne Hathaway (The Dark Knight Rises) wel terug in de rol. Zij heeft eerder aangegeven Catwoman graag nog eens te spelen. Regisseur Ayer leek met onderstaande Tweet de drie-eenheid Quinn, Ivy en Catwoman te bevestigen.


Overigens is Megan Fox al eens te zien geweest in een DC-film. In 2010 speelde ze in Jimmy Haywars Jonah Hex de rol van het personage Lilah (zie onder). In deze megaflop waren ook Michael Fassbender, Josh Brolin, John Malkovich en Michael Shannon te zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair