X-Men film 'New Mutants' gepitcht als trilogie

X-Men film 'New Mutants' gepitcht als trilogie

En is Demon Bear de schurk?

Regisseur Josh Boone is een drukbezet man. Hij werkt onder meer aan een tweetal Stephen King-verfilmingen, maar ook aan New Mutants. Dat is een project van Fox in de X-Men-wereld, waarvan de opnames in mei van start moeten gaan. Tegenover Collider onthulde Boone details van de film.

De film blijkt gepitcht te zijn als een trilogie, waarbij elke film het verhaal van zijn voorganger netjes voortzet. "Nadat we The Fault in Our Stars gemaakt hadden, brachten we Fox een comic. Die liep door een trilogie van New Mutant films die op elkaar bouwen. We gebruikten een programma dat Comic Life heet en namen alle beelden die we mooi vonden uit de reeks en bonden ze aan elkaar om de film te laten zien die we willen maken."

"We gaven dat aan Simon [Kinberg] en hij vond het erg goed. We hebben er nu de afgelopen anderhalf jaar aan gewerkt en zijn bijna klaar. We gaan nu op zoek naar locaties," aldus Boone. Verder hintte hij nog naar de schurk van de film. "We vonden vooral Bill Sienkiewicz's comics met Chris Claremont, waarin Demon Bear de schurk was, geweldig."

Helemaal zeker is het nog niet dat Demon Bear de slechterik wordt, maar het zou goed kunnen. In elk geval omschrijft Boone die comics als "erg duister, interessant en anders dan de andere X-Men verhalen". Vanaf



NieuwsFilm

meest populair