2.596ste Walk of Fame-ster gaat naar Ryan Reynolds

2.596ste Walk of Fame-ster gaat naar Ryan Reynolds

De acteur is bekend van zijn werk aan 'Van Wilder', 'Smokin' Aces' en 'Deadpool.'

De in Canada geboren en getogen Ryan Reynolds is terug te vinden op de Walk of Fame in Hollywood. Donderdag ontving de 40-jarige acteur zijn ster, de 2.596ste. Daarmee volgt hij filmmaker Lee Daniels op, die de zijne in november kreeg. Reynolds werd bij de ceremonie door zijn familie vergezeld, waaronder vrouwlief/actrice Blake Lively. Ook Anna Faris was aanwezig.

Zijn gezin was het eerste dat de Deadpool-ster in het zonnetje zette tijdens zijn toespraak. "Ik wil mijn vrouw Blake bedanken, die alles voor mij betekent. Je bent het beste dat mij ooit is overkomen. Je maakt alles beter, alles in mijn leven. Je hebt me twee van de meest fantastische kinderen geschonken waar ik nooit van had kunnen dromen." Uiteraard kon hij niet helemaal serieus blijven: "Je bent het beste dat mij ooit is overkomen, op deze ster na dan. Het is de Hollywood Walk of Fame, doe me een lol."

Zie hieronder een Tweet van Reynolds waarin hij blij meldt te zijn dat de naam in hoofdletters geschreven is, en een foto van het gezinnetje eronder. Lively beviel twee jaar geleden van hun dochter James. Eind september dit jaar heetten ze hun tweede kind welkom, eveneens een dochter. Vooralsnog houden ze de naam geheim.




NieuwsFilm

meest populair