Gerucht: Keira Knightley terug in 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Gerucht: Keira Knightley terug in 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Keert Elizabeth Swann dan toch terug?

Het lijkt erop dat Keira Knightley (Collateral Beauty) terugkeert in de Pirates Of The Caribbean-franchise. Volgens The Mirror zou ze in het geheim opnames hebben gehad voor het vierde vervolg Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, samen met Orlando Bloom en Johnny Depp.

Knightley was in de eerste drie delen - The Black Pearl, Dead Man's Chest en At World's End - te zien als het personage Elizabeth Swann. Zo'n twee jaar geleden liet Knightley nog weten dat ze verwachtte nooit terug te keren in de Pirates Of The Caribbean-reeks.

De opnames zouden hebben plaatsgevonden in Shepperton Studios. Volgens de bron van The Mirror vonden afgelopen maand op slechts één dag opnames plaats. Volgens de bron zou het gaan om een kleine rol tijdens de afsluitende credit-scène. Ze zou een pakkende tekst hebben en er zou mogelijk gehint worden naar een groter aandeel in deze zesde film.

In de fantasyfilm van Kon Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg zijn de belangrijkste rollen voor Johnny Depp (Jack Sparrow), Javier Bardem (Captain Salazar), Orlando Bloom (Will Turner), Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Kaya Scodelario (Carina Smyth) en Brenton Thwaites (Henry). Dead Men Tell No Tales is te zien vanaf 26 mei.



NieuwsFilm

meest populair