Nieuwe featurette 'T2: Trainspotting"

Nieuwe featurette 'T2: Trainspotting"

Nieuwe film, nieuwe verslaving voor Ewan McGregors Renton.

Voor diegenen die te druk bezig waren met hun eigen verslavingen en het nog niet wisten, na 21(!) jaar komt er eindelijk een vervolg op de Britse culthit Trainspotting. De sequel T2: Trainspotting wordt wederom geregisseerd door Danny Boyle en beschrijft de verdere belevenissen van Renton, Spud, Sick Boy en Begbie en vooral hun worstelingen met de verleidingen en verschrikkingen van het leven.

In een nieuw verschenen featurette wordt het personage Renton (wederom vertolkt door Ewan McGregor) onder de loep genomen. Hij is er destijds met het geld vandoor gegaan en heeft de laatste jaren in Amsterdam gewoond. Met de heroïne is hij gestopt, maar daarvoor in de plaats is hij nu verslaafd aan endorfine. Ondanks zijn nieuwe tekortkomingen is hij niet te beroerd om met de rest van de jongens opnieuw kennis te maken. Het zijn nog steeds de enige vrienden die hij ooit gehad heeft.

Ook terug voor T2: Trainspotting zijn Kelly Macdonald, Ewen Bremner, Robert Carlyle en Jonny Lee Miller. Mogelijk krijgen zij in de komenden weken naarmate de release van het vervolg nadert eveneens hun eigen featurette. Ze hebben immers allemaal ongetwijfeld even interessante achtergronden ontwikkelt in de laatste twee decennia als Renton.

T2: Trainspotting draait vanaf 16 februari in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair