Nieuwe trailer  'Kung-Fu Yoga' met Jackie Chan

Nieuwe trailer 'Kung-Fu Yoga' met Jackie Chan

Lachen met mooie Indiase en Jackie als Indiana Jones.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Kung-Fu Yoga, waarin kersverse Oscarwinnaar Jackie Chan en regisseur Stanley Yong voor het eerst in lange tijd weer samenwerken.

Onlangs schreven wij bij de release van een clip waarin een glim achter de schermen werd opgevangen, dat we nog even moesten wachten op echte beelden van actie. Die zijn er nu!

Desalniettemin leunt deze trailer van Kung-Fu Yoga meer op komedie dan op actie. Jackie Chan laat wel wat van zijn martial arts-talenten, maar meer als begin of eind van een grap dan om het spektakel van de bewegingen zelf.

Chan speelt een archeologieprofessor, gemodelleerd naar Indiana Jones, die samen met een mooie Indiase professor (Bollywood-ster Ileana D'Cruz) op zoek gaat naar een verloren gewaande schat in Tibet.

Kung-Fu Yoga is een Indiaas-Chinese co-productie. Het is daarom niet verwonderlijk dat de film een reünie betekent voor Jackie Chan en regisseur Stanley Yong. Samen maakten zij eerder de eerste internationale films met Jackie Chan. Inclusief Police Story 3: Supercop, Police Story 4: First Strike en Chans definitieve doorbraak in het westen, Rumble in the Bronx



NieuwsFilm

meest populair