Jennifer Lawrence en Chris Pratt willen graag 'cross-over'

Jennifer Lawrence en Chris Pratt willen graag 'cross-over'

Mystique en Starlord samen in één film?

Jennifer Lawrence en Chris Pratt geven de laatste tijd nogal wat interviews om hun volgende film te promoten. Het gaat om de sciencefictionfilm Passengers, die vanaf de volgende week in de bioscopen te zien zal zijn. Tijdens een van deze interviews door MTV werd hun een vraag gesteld over Lawrence's Mystique, voorheen te zien in meerdere X-Men films en Pratt's Starlord van The Guardians of the Galaxy. De vraag was of beiden ooit eens samen in een film te zien zullen zijn.

Jennifer Lawrence zou het in ieder geval geweldig vinden: ''Ik zou liever Mystique spelen in een Guardians of the Galaxy vervolg dan opnieuw in een X-Men. Ik weet niet of het mogelijk is, maar ik zou het fantastisch vinden''. Chris Pratt kon zich ook wel in het idee vinden; hij schudde Lawrence haar hand om het zo 'officieel' te maken: ''Dit is een legaal en bindend contract, die film komt er!

Of het ook daadwerkelijk zal gebeuren lijkt zeer onwaarschijnlijk, maar Starlord krijgen we sowieso nog te zien, namelijk in het tweede deel van Guardians of the Galaxy volgend jaar. Of Lawrence nog eens te zien zal zijn als Mystique is nog niet zeker.

NieuwsFilm

meest populair