Margot Robbie in het geheim getrouwd?

Margot Robbie in het geheim getrouwd?

En dat nog wel met een andere bekendheid.

Er ging sinds gisteren het gerucht rond op het internet dat de Australische actrice, Margot Robbie, o.a. bekend van Suicide Squad, afgelopen weekend stiekem getrouwd zou zijn met Tom Ackerley, die ook actief is in de filmindustrie (zo werkte hij bijvoorbeeld mee aan Rush en Macbeth). Het is tegenwoordig lastig om als beroemdheid iets geheim te houden, maar toch zouden de twee al jarenlang samen zijn en zelfs al sinds 2013 een koppeltje vormen. Blijkbaar hebben ze elkaar leren kennen op de set van de film Suite Française. Ook zouden ze al sinds begin dit jaar zijn verloofd.

Robbie werd op een Australische luchthaven gefotografeerd met een t-shirt met de tekst ''Say I Do'' en poste haar broer ook een foto op Instagram wat erg veel leek op een huwelijksreceptie. Naar alle waarschijnlijkheid trouwden ze in Dalby, Australië, waar Margot Robbie is geboren en getogen. Alleen familie en hechte vrienden waren aanwezig bij de bruiloft.

De twee bekendheden hadden tot voor kort nog niks van zich laten horen, maar sinds vanochtend heeft de actrice een foto geplaatst op Instagram waarop ze haar trouwring toont.

Margot Robbie's eerstvolgende film, de muzikale komedie Larrikins, zal te zien zijn in 2018.



NieuwsFilm

meest populair