Algemeen

Prachtige foto's R-rated 'Blade Runner 2049' en vervolgen mogelijk

Denis Villeneuve gaat weer voor perfectie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:41 in Algemeen
Een paar dagen geleden zagen we al de prima 'Announcement Trailer' voor de sci-fi sequel Blade Runner 2049 van regisseur Denis Villeneuve. Via Entertainment Weekly krijgen we een nieuwe blik op het vervolg op de sciencefiction-klassieker Blade Runner uit 1982. Naast dat we hoofdrolspelers Ryan Gosling (La La Land) en Harrison Ford (Star Wars: The Force Awakens) zien, krijgen we ook een eerste blik op Ana de Armas (War Dogs).

R-rated én vervolgen mogelijk

Regisseur Villeneuve heeft bevestigd dat zijn film net als Ridley Scotts origineel 'R-rated' wordt. Tegenover Screen Daily gat Villeneuve aan dat het één van de prijzigste R-rated films aller tijden wordt: "Mijn producenten vinden het fijn om me eraan te herinneren dat het één van de duurste R-rated onafhankelijke films ooit is."

Ook meldde Villeneuve dat er ideeën klaarliggen voor vervolgen op Blade Runner 2049. "Ik ben verdoemd. Ik ben dol op sci-fi. Ik heb al twee ideeën welke ik graag zou realiseren. Blade Runner kan verder gaan. We gaan eerst kijken hoe deze uitpakt," aldus de regisseur van onder meer Arrival en Enemy.

Eerste foto's

Hieronder zie je de reeks nieuwe foto's, via Entertainment Weekly. De film ademt grotendeels dezelfde sfeer als het eerste deel en op basis van deze foto's wordt overduidelijk dat Gosling en Ford de belangrijkste gezichten zijn.
In Blade Runner 2049 speelt Gosling de rol van K en keert Ford terug als Rick Deckard. K heeft dezelfde baan als Deckard had in het eerste deel: het uitschakelen van kunstmatige mensen, oftewel de Replicants. Op een zeker moment zal K in contact moeten komen met Deckard om zo wat over is van de mensheid te redden van de ondergang. De Armas speelt het personage Joi en zou een Replicant kunnen zijn. De recente Announcement Trailer:


Naast Gosling, Ford en De Armas zijn er ook rollen voor onder meer (onze) Sylvia Hoeks, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James en Jared Leto. Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de titelposter:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Jammer dat er meteen al weer gedacht wordt aan meerdere vervolgen. Dat betekent dat ze daar in het verhaal van deze film al rekening mee gaan houden.
Er was zowiezo al geen vervolg op de oorspronkelijke film nodig. Alleen al het feit dat dit te veel mainstream gaat worden is al een minpunt.
Dat ze Ford zoveel mogelijk in de promotie gebruiken is logisch, maar ik hoop serieus dat hij niet te veel in de film zit.


ridjieddo

Avatar

Vind die kop van Gosling eigenlijk niet bij de film/sfeer passen...weet niet..

Sunspot

Avatar

@ridjieddo

Yep, dat heb ik ook elke keer

Master Of Films

Avatar

Vind die kop van Gosling eigenlijk niet bij de film/sfeer passen...weet niet..
Accepteer het maar gewoon. Gosling is geen Zac Efron. En verder vind ik Ana de Armas in BR wel erg veel op Angela Jolie zonder Pitt lijken. Typisch een replicant look, waar de huidige Westworld ook een beetje inspiratie uithaalde.

Darthmar

Avatar

Persoonlijk vond ik Blade Runner helemaal niks. Ik kon echt die ophef niet snappen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair