Prachtige foto's R-rated 'Blade Runner 2049' en vervolgen mogelijk

Prachtige foto's R-rated 'Blade Runner 2049' en vervolgen mogelijk

Denis Villeneuve gaat weer voor perfectie.

Een paar dagen geleden zagen we al de prima 'Announcement Trailer' voor de sci-fi sequel Blade Runner 2049 van regisseur Denis Villeneuve. Via Entertainment Weekly krijgen we een nieuwe blik op het vervolg op de sciencefiction-klassieker Blade Runner uit 1982. Naast dat we hoofdrolspelers Ryan Gosling (La La Land) en Harrison Ford (Star Wars: The Force Awakens) zien, krijgen we ook een eerste blik op Ana de Armas (War Dogs).

R-rated én vervolgen mogelijk


Regisseur Villeneuve heeft bevestigd dat zijn film net als Ridley Scotts origineel 'R-rated' wordt. Tegenover Screen Daily gat Villeneuve aan dat het één van de prijzigste R-rated films aller tijden wordt: "Mijn producenten vinden het fijn om me eraan te herinneren dat het één van de duurste R-rated onafhankelijke films ooit is."

Ook meldde Villeneuve dat er ideeën klaarliggen voor vervolgen op Blade Runner 2049. "Ik ben verdoemd. Ik ben dol op sci-fi. Ik heb al twee ideeën welke ik graag zou realiseren. Blade Runner kan verder gaan. We gaan eerst kijken hoe deze uitpakt," aldus de regisseur van onder meer Arrival en Enemy.

Eerste foto's

Hieronder zie je de reeks nieuwe foto's, via Entertainment Weekly. De film ademt grotendeels dezelfde sfeer als het eerste deel en op basis van deze foto's wordt overduidelijk dat Gosling en Ford de belangrijkste gezichten zijn.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Blade Runner 2049 speelt Gosling de rol van K en keert Ford terug als Rick Deckard. K heeft dezelfde baan als Deckard had in het eerste deel: het uitschakelen van kunstmatige mensen, oftewel de Replicants. Op een zeker moment zal K in contact moeten komen met Deckard om zo wat over is van de mensheid te redden van de ondergang. De Armas speelt het personage Joi en zou een Replicant kunnen zijn. De recente Announcement Trailer:


Naast Gosling, Ford en De Armas zijn er ook rollen voor onder meer (onze) Sylvia Hoeks, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James en Jared Leto. Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de titelposter:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair