Vierde en laatste 'Expendables'-film in 2018

Vierde en laatste 'Expendables'-film in 2018

Wanneer de opnames zullen beginnen, is nog onbekend.

The Expendables 3, het derde deel in de met sterren gevulde actoe-franchise, deed het weliswaar wat minder aan de box-office door een kopie van de film die weken voor release online lekte, maar toch lijkt het erop dat we een vierde deel gaan krijgen.

Er gingen al een tijd lang geruchten over een vierde deel, maar The Hollywood Reporter weet nu te melden dat de Duitse distributeur Splendid Film de rechten heeft opgepikt voor de vierde film, die ergens in 2018 in de bioscopen moet draaien. Het lijkt er ook op dat het vierde deel tevens het laatste zal zijn.

Splendid Film zorgde eerder voor de distributie van de vorige drie delen, die samen ruim 30 miljoen dollar opbrachten in Duitsland. Voorheen gingen er nog geruchten dat bokser Manny Pacquiao een rol zou spelen in de film, maar Sylvester Stallone ontkende dit al snel. Het is nog onbekend wanneer de opnames van de film moeten beginnen. Naast Stallone zullen naar alle verwachting ook Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture en Arnold Schwarzenegger terugkeren voor het vierde deel.

NieuwsFilm

meest populair