Algemeen

Vierde en laatste 'Expendables'-film in 2018

Wanneer de opnames zullen beginnen, is nog onbekend.

door Zilko Tarici om 08:00 in Algemeen
The Expendables 3, het derde deel in de met sterren gevulde actoe-franchise, deed het weliswaar wat minder aan de box-office door een kopie van de film die weken voor release online lekte, maar toch lijkt het erop dat we een vierde deel gaan krijgen.

Er gingen al een tijd lang geruchten over een vierde deel, maar The Hollywood Reporter weet nu te melden dat de Duitse distributeur Splendid Film de rechten heeft opgepikt voor de vierde film, die ergens in 2018 in de bioscopen moet draaien. Het lijkt er ook op dat het vierde deel tevens het laatste zal zijn.

Splendid Film zorgde eerder voor de distributie van de vorige drie delen, die samen ruim 30 miljoen dollar opbrachten in Duitsland. Voorheen gingen er nog geruchten dat bokser Manny Pacquiao een rol zou spelen in de film, maar Sylvester Stallone ontkende dit al snel. Het is nog onbekend wanneer de opnames van de film moeten beginnen. Naast Stallone zullen naar alle verwachting ook Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture en Arnold Schwarzenegger terugkeren voor het vierde deel.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

R-rated en alleen met de oude knarren aub!

chefry1983

Avatar

zeker R-Rated anders word het weer zo'n film als deel 3. Die was niet slecht maar miste gewoon de R-rating. De jonge knarren als toevoeging was best leuk maar er gaat niets boven de oude knarren zoals Stallone en Schwarzenegger. Laat het maar snel 2018 worden.

Een heerlijke over de top film met een simpel verhaal!

nietselam

Avatar

Ik hoop dat ze er deze keer wel een goede film van maken, deel 3 was niet best, Mel Gibson, Snipes en Banderas waren de hoogtepunten van de film maar bij alle 3 de films heb ik steeds het gevoel dat er veel meer uit te halen viel, echt zonde van de cast die ze hebben gehad.

Mijn tips voor een betere expendables film(niet dat dat er wat toe doet)

Het begint met een goede ( actie)regisseur, zoals bijvoorbeeld Gareth Evans, John mctiernan of Mel Gibson.
Dat er deze keer ook echt wat spanning in zit, doordat er ook echt een paar het einde niet halen, maak er gewoon een ultieme overlevingsmissie van.
Lange,mooie en brute gevechten zonder shaky cam.
Rated r.
Met Mickey Rourke, Schwarzenegger, van damme, snipes, banderas, Michael Biehn, Stallone en bijvoorbeeld Tony yaa, iko uwais...
Maak 2 verschillende teams die het op een eiland gedropt worden en het tegen elkaar op moeten nemen( zonder geweren)

Decepticon

Avatar

Stallone had zelf al aangegeven dat de PG-rating idd niet werkte, dus de volgende zal echt wel weer R-rated zijn en dat is ook een must voor deze films.

Ik snap ook niet wie daar dacht dat jongeren deze films graag (in de bios) zien willen zien. Die kennen deze oude knarren bij wijze van niet eens! En dat er dan ook nog eens een jonge cast aan toegevoegd moest worden.
Dat waren de 2 grootste fouten van de derde film!

Ik zat al heel lang te wachten op nieuws over een vierde film, Stallone en Schwarzenegger worden er niet jonger op.

Dus weer R-rated en geen jonge cast knarren! En méér Jet Li!!

Frietgezicht

Avatar

Zoals mensen boven mij zeggen, oude knarren EN R-Rated. En graag iets minder parodie(Arnie met jippiekahyee en Willis met Il Be Back gedoe werd allemaal te flauw)

Als het toch de laatste is laat er dan meer op het spel staan. Paar kills van de good guys in plaats van alles maar overleven.
En graag goede badguys. Gibson was top maar was een beetje lonely en geen echte knokker.
The Rock en Michael J White als echt pure evil villians en vechters.
Ian McShane en/of Powers Boothe als de leider zonder muscles.

Sunspot

Avatar

Deel 3 was best leuk, maar te soft, was overduidelijk vergeleken met de voorgaande delen.

Antonio Banderas was echt grappig overigens :D

Judge

Avatar

Ik zou mr. T. er graag in zien. Kom maar op met die film. You Fool!

mrPitchBlack

Avatar

Helemaal eens met Robbepost !!
R-Rated!!!

Pronk47

Avatar

Sylvester Stallone
Rutger Hauer
Donnie Yen
Antonio Banderas
Jason Stratham
Randy Couture
Mads Mikkelsen
Peter Stormare
Robert Knepper

Goov25

Avatar

Deel 3 was duidelijk te soft, geen zak aan. En op zich was het niet perse een probleem dat er jonge gezichten in de film zaten, maar had dan voor jonge gezichten gekozen die hun sporen in de actiefilms al verdiend hebben, zoals Liam Hemsworth in deel 2. Geen vrijwel onbekende slecht acterende cast, dat was echt een misser. Maar goed, de oude koppen werken toch het best, dat maakt de Expendables serie ook uniek. En ja, graag weer R-Rated, zoals iedereen zegt.

EntertainmentWatcher

Avatar

Vergeten we Jackie Chan niet mensen???? Die moet er toch ook in lijkt me.

Frietgezicht

Avatar

maar had dan voor jonge gezichten gekozen die hun sporen in de actiefilms al verdiend hebben, zoals Liam Hemsworth in deel 2.


@ Goov,haha serieus?Fijne feestdagen maat en hoop dat je familie jou een beetje bijstaat met je alcohol probleem :P

Decepticon

Avatar

Wat dacht je van Carl Weathers, Bill Duke.
En de karate chick uit de 80's Cynthia Rothrock. Samen met Richard Norton en Don "The Dragon" Wilson was zij de 80's direct-to-dvd actiehelden.

Decepticon

Avatar

Excuus, de direct-to-video oftewel vhs, actiehelden.

Master Of Films

Avatar

Dus weer R-rated en geen jonge cast knarren!
Eigenlijk zoals deel 1.
Laten ze met deel 4 een goeie afsluiter maken.

Xenolicker

Avatar

John Wayne moet meedoen!

Markie Marcolioooo

Avatar

Wat een super aanvulling zou zijn imo zijn Ralph Maccio en William Zabka als de 2 Bad Guys. Ook zou het über-awesome zijn als ze Rick Moranis voor een keer terug weten te krijgen als de Tech Guy. En voor de leuk (geloof mij ik wil hiermee niemand tegen de schenen schoppen maar ik zeg t toch..) David Hasselhoff om in een gigantisch mooie ontploffings-scene aan zijn eind te komen!!

NieuwsFilm

meest populair