Mogelijk een Oscar voor Emma Stone?

Mogelijk een Oscar voor Emma Stone?

Nu een beroemd actrice, maar de weg naar succes gaat niet altijd over rozen.

Vandaag komt dan eindelijk de film La La Land uit in de Nederlandse bioscopen. Deze is een van de grote kanshebbers op de Golden Globes en de Oscars. Laatst was er op FilmTotaal al iets te lezen over een van de hoofdrolspelers, namelijk Ryan Gosling en nu laat zijn tegenspeelster, Emma Stone, van zich horen.

Het is nog niet zo heel lang geleden dat zij als actrice doorbrak, maar ze is al talloze keren genomineerd voor allerlei awards, waaronder al drie keer voor een Golden Globe en één keer voor een Oscar. Ook heeft ze al de nodige, wat minder bekende, awards gewonnen. De kans is nu heel groot dat ze opnieuw genomineerd gaat worden voor het meest begeerde beeldje in de filmwereld. Toch zegt de 28-jarige actrice zich absoluut niet te focussen op de prijzen die er te behalen vallen: ''Ik probeer daar nooit zo veel aan te denken. Ik focus me gewoon op waar ik op het moment zelf mee bezig ben, maar ik denk niet echt na over wat er eventueel volgt''.

De actrice mag dan nu wel behoorlijk succesvol zijn, ze zegt dat het niet altijd even gemakkelijk was: ''Er zijn tijden geweest dat ik aan films meewerkte en me verteld werd dat ik het project afremde door mijn mening te uiten of met een bepaald idee te komen. Ik wil niet meteen zeggen dat het komt omdat ik een vrouw ben, maar het is me wel meer dan eens overkomen dat ik iets grappigs improviseerde, waardoor ik iedereen aan het lachen maakte, maar dat dat dan toegeschreven werd aan mijn tegenspeler. Mijn eigen grap... Ook is het al eens voorgekomen dat ik zei ''Deze zin past hier echt niet, dit gaat niet werken''. Dan werd me gezegd: ''Probeer het gewoon, als ze niet past halen we ze er wel uit''. Maar uiteindelijk wordt er toch vaak niks aan gedaan, wat dan, volgens mij, resulteert in een niet zo goede scene''.



NieuwsFilm

meest populair