James Franco ontmoet Bryan Cranston's familie in clip 'Why Him?'

'Double dicking? What the hell is that?'

Gisteren is de romantische komedie Why Him? in onze zalen verschenen. Wie nog niet helemaal verkocht is, wordt hierbij door 20th Century Fox getrakteerd op een eerste clip uit de film. Bekijk hem hieronder. We zien hoe James Franco de familie van zijn nieuwe vriendin begroet, bestaande uit Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally en Griffin Gluck. De kennismaking verloopt een tikkeltje vreemd en tot schrik van de ouders past Franco een hoop scheldwoorden toe.

De komedie draait vooral om Ned Fleming (Cranston), een overbezorgde en liefhebbende vader, die erachter komt dat zijn dochter Stephanie met een rijke en bekende man uitgaat, Laird Mayhew. Naast vriendelijk blijkt hij echter ook vulgair en bot te zijn. Ned's vrouw en zoon proberen Laird te accepteren, maar Ned zelf bezit enkel minachting. Stephanie geeft aan dat Laird aardig is en haar blij maakt. Ned moet er echt niets van hebben. Al helemaal niet van hun plannen om te gaan trouwen.



Why Him? is gemaakt door schrijver en regisseur John Hamburg (I Love You, Man). Ook Jonah Hill en Ian Helfer (Wet Hot American Summer) droegen hun steentje aan het scenario bij. Sinds deze week draait de film ook in de VS.

NieuwsFilm

meest populair