Internationale trailer 'Power Rangers'

Internationale trailer 'Power Rangers'

En bekijk nieuwe beelden van de Zords!

Er is een sfeervolle nieuwe trailer voor Power Rangers vrijgegeven. De trailer duurt een minuut en schetst kort, maar effectief wat we van de film mogen verwachten. We zien hoe de groep nieuwe Rangers krachten krijgen en die langzaam leren kennen. Daarbij zijn er ook wat flitsen van onder meer slechterik Rita Repulsa (Elizabeth Banks) en de transformatie waarbij de tieners hun kostuum aan krijgen. Afgezien van onderstaande trailer hebben we ook nog beelden van de Zords.


De Zords zijn onthuld middels nieuw speelgoed dat op de markt gebracht wordt zodra de film uitkomt. De beelden schetsen een iets duidelijker beeld van de Zords dan een recent verschenen poster. De Zords die je ziet zijn grote robots, die bestuurd worden door de Power Rangers. Samen vormen ze een Megazord, die we hopelijk aan het einde van Dean Israelite's film te zien krijgen.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeeldingPower Rangers draait om de vijf tieners Kimberly (Naomi Scott), Jason (Dacre Montgomery), Trini (Becky G.), Zack (Ludi Lin) en Billy (RJ Cyler). Op een dag vinden ze een ruimteschip en eenmaal binnen krijgen ze nieuwe krachten. Daarmee worden ze gerekruteerd in een intergalactische strijdkracht die het universum moet beschermen.

Power Rangers draait vanaf 23 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair