Jamie Foxx en Ansel Elgort op eerste foto's Edgar Wrights 'Baby Driver'

Jamie Foxx en Ansel Elgort op eerste foto's Edgar Wrights 'Baby Driver'

De eerste film van de gevierde regisseur sinds The World's End.

Een van de films waar filmconnaisseurs het meeste naar uit zullen kijken in 2017 is Baby Driver, de nieuwste film van Edgar Wright. Het betreft de eerste film van Wright sinds The World's End uit 2013 en alle trammelant rondom zijn betrokkenheid bij Ant-Man. Vandaag hebben we de eerste twee foto's van de film voor jullie, die hieronder staan afgebeeld.

De hoofdrollen in Baby Driver worden gespeeld door Ansel Elgort, Lily James, Jamie Foxx, Jon Bernthal en Jon Hamm. De film gaat over een bankoverval die volledig misloopt en richt zich op de zeer capabele chauffeur van de overvallers, die op de vlucht slaat. Volgens Wright vormt muziek een cruciaal element van de film. Hij legde het als volgt uit aan Entertainment Weekly:

"Ik heb altijd al een actiefilm willen doen die aangedreven wordt door muziek. Muziek is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn films en ik dacht dat ik het nu nog belangrijker zou kunnen maken door het hoofdpersonage de hele film door muziek te laten luisteren. We hebben dus een 'getaway driver' die voor zijn hele leven een soundtrack creëert, met name wanneer er bankovervallen worden gepleegd en de overvallers in kwestie op de vlucht slaan."

Baby Driver draait vanaf 24 augustus 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair