Nieuwe foto en poster Wolverine-film 'Logan'

Nieuwe foto en poster Wolverine-film 'Logan'

En wanneer is de tweede trailer te zien?

Hugh Jackman heeft een nieuwe foto onthuld van zijn laatste film als X-Men held Wolverine: Logan. Op het kleurenbeeld zien we de zon ondergaan en kijkt een boze Logan richting de camera. Er is ook nog een poster vrijgegeven door Fox, die je onderaan dit bericht vindt. Verder is bekend wanneer de tweede trailer vermoedelijk vrijgegeven zal worden.

Dat zal volgens Trailer Track in de loop van januari zijn, 16 januari om specifiek te zijn. Dit stelt de site op zijn Twitter-pagina, waar het meldt dat de trailer er dus snel aan zal komen. Gezien de release van Logan in maart, is het rijkelijk laat voor een tweede trailer, maar past het wel bij de marketingstrategie.

Bekijk de afbeelding
Fox houdt namelijk veel details rond de film van regisseur James Mangold geheim. Bekend is wel dat Logan een losse verfilming van de Old Man Logan-comics en dat de vrouwelijke kloon van Wolverine, X-23 (Dafne Keen) haar opwachting maakt. De Reavers vormen verder de voornaamste slechteriken en worden geleid door Donald Pierce (Boyd Holbrook).

Logan heeft verder een rol voor Professor X, wederom gespeeld door Patrick Stewart, die een stuk minder sterk zou zijn. De eerste trailer schetste zelfs het beeld van een wereld waarin het aantal mutanten zienderogen is afgenomen. Vanaf 2 maart in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair