Carrie Fisher had werk aan 'Star Wars: Episode VIII' afgerond

Carrie Fisher had werk aan 'Star Wars: Episode VIII' afgerond

En lees reacties op haar overlijden.

Gisteren was er plotseling het treurige nieuws dat actrice Carrie Fisher overleden was. Vandaag hebben we niet alleen nieuws rond haar rol in Star Wars: Episode VIII, ook zijn er een heleboel reacties op haar overlijden en is er een prachtige video opgedoken van haar auditie voor A New Hope.

Rol in Star Wars VIII


Bronnen van Variety melden dat Fisher haar werk voor Episode VIII al in juli afgerond had. De film bevindt zich in post-productie, en er zou geen nieuw werk van Fisher nodig zijn. De actrice zou ook verschijnen in de negende film in de franchise, maar dat gaat dus niet door.

Wat Epsiode VIII betreft, meldt Deadline dat Leia een veel grotere rol zou hebben in de film. Hoe Lucasfilm verder om wil gaan met het overlijden van Fisher, is nog niet bekend.

Auditie A New Hope

Carrie Fisher maakte haar debuut met een hoofdrol in Shampoo, in 1975, maar brak pas echt door toen ze de rol van Princess Leia in A New Hope bemachtigde. Naar verluidt was zij een van de weinige mensen die vanaf het begin geloofde in het slagen van de film en dacht ze dat het een groot succes zou worden. Hieronder haar auditie, die meer dan de moeite van het kijken waard is.


Verder stond Fisher bekend als uiterst realistisch en cynisch op een humoristische manier. Hieronder een van de video's waarin ze geïnterviewd werd over haar terugkeer naar de Star Wars-franchise, The Force Awakens.


Dan nog een video waarin de George Lucas behoorlijk op de hak neemt.


Reacties op overlijden

Vanuit heel Hollywood komen reacties op het overlijden van Carrie Fisher. Niet alleen co-sterren uit de Star Wars-franchise reageren, maar ook andere acteurs, actrices, regisseurs en scenarioschrijvers.










Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair