Walton Goggins over zijn schurkenrol in 'Tomb Raider'-reboot

Walton Goggins over zijn schurkenrol in 'Tomb Raider'-reboot

Hij zal in de film te zien zijn tegenover Alicia Vikander, die Lara Croft speelt.

Als je Justified- en The Shield-acteur Walton Goggins. weet te strikken voor de schurkenrol in je film, weet je dat het de goede kant op gaat. Goggins tekende onlangs voor de rol van een nog onbekende schurk in Roar Uthaugs. Tomb Raider-reboot, die door de betrokkenen heel serieus wordt genomen. Deze week liet Goggins het een en ander los over zijn rol tijdens een gesprek met Collider. Hij vertelde het volgende:

"Ik heb er heel veel zin in, want ik ben een grote fan van Alicia Vikander. en Roar, de regisseur. De structuur en basis van het verhaal zijn ijzersterk en interessant. De film wordt een ongelooflijk vermakelijke trip. Degene die ik speel is erg verward, boos en wanhopig, dus ik kan niet wachten om hem te spelen."

Goggins gaf daarna aan welke factoren hem overhaalden om te tekenen voor een rol in de film:

"Mijn beslissing hing af van drie factoren. Alicia is een van de beste acteurs ooit, en zeker van haar eigen generatie. Daarnaast zag ik vorig jaar Roars film The Wave, en ik wilde de regisseur van die film ontmoeten. Het derde element was het script. Alles begint en eindigt bij mij bij het verhaal. Ik geloofde mijn ogen niet toen ik het script las. Die drie dingen gaven bij mij dus de doorslag. Ik snap wel dat Alicia tekende voor deze film. Ik ben gewoon dankbaar dat ik een rol in deze film mag spelen."

Tomb Raider moet vanaf maart 2018 in onze bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair