Ben Mendelsohn over de compleet andere versie van 'Rogue One'

En concept-art onthult een compleet andere groep helden.

De gevolgen van de intensieve reshoots worden al glashelder als de trailers met de uiteindelijke film worden vergeleken. Acteur Ben Mendelsohn, die de slechterik Director Orson Krennic speelt, heeft nu tegenover Collider onthuld dat er een "andere versie" van Rogue One: A Star Wars Story is.

"Ik denk dat Krennic zich heeft ontwikkelend tijdens onze voortgang met de film. De regisseur had verschillende ideeën... Hij had meerdere variaties voor ogen en ik durf te zeggen dat er een aantal van deze verschillende interpretaties zijn opgenomen."

Mendelsohn geeft aan dat er van de nodige scènes verschillende opnames zijn gemaakt, met compleet andere teksten/inhoud. Hij geeft zelfs aan dat er een compleet andere film gemaakt zou kunnen worden met de vele alternatieve scènes: "Ik zou zeggen dat er 20 tot 30 afwijkende scènes zijn. Echt waar. Het zou een compleet ander beeld geven." Wie weet belicht het bonusmateriaal op de in april te verschijnen Blu-ray uitgave deze "andere versie."

Concept-art


Wat ook een compleet ander beeld op Gareth Edwards' film zou geven is een andere cast. Onderstaande concept-art uit het boek 'The Art of Rogue One: A Star Wars Story' toont aan dat er op een zeker moment een compleet andere invulling voor ogen was voor het "Rogue One-team," met een andere droid en een of ander log wezen:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair