Affleck: Regie 'The Batman' niet zeker

Affleck: Regie 'The Batman' niet zeker

Niets ligt nog vast volgens de acteur.

De afgelopen weken is acteur Ben Affleck op z'n minst ambigu geweest over The Batman. Warner Bros. wil dolgraag dat de acteur die film ook gaat regisseren, maar Affleck is tot nu toe erg stellig geweest over het maken van de film. Hij stelde telkens die film pas te willen maken als het script goed genoeg was.

Nu laat Affleck in een interview met de Britse krant The Guardian weten ook nog niet zeker te zijn van de regie. "Dat is het idee, maar het ligt nog niet vast en er is geen scenario. Als het niet bij elkaar komt op een manier die ik erg goed vind, ga ik het niet doen."

De woorden van Affleck hoeven niet te wijzen op grote problemen voor het project. We weten dat de acteur al enige tijd samen met DC-chef Geoff Johns werkt aan het script en nog geen verhaal heeft weten te maken dat hem overtuigt. Dat Affleck de film enkel wil regisseren als het project 'goed genoeg' is, wijst erop dat hij gewoon gaat voor kwaliteit en niets minder.

Van The Batman weten we dat er personages als Deathstroke (Joe Manganiello), Commissioner Gordon (J.K. Simmons) en Alfred Pennyworth (Jeremy Irons). Verder stelde Affleck onlangs nog dat de opnames met wat geluk in de lente van start kunnen.



NieuwsFilm

meest populair