Terrence Malick-film 'Song to Song' krijgt synopsis & foto

Terrence Malick-film 'Song to Song' krijgt synopsis & foto

Wanneer komt de film uit?

Lange tijd was gevierd regisseur Terrence Malick niet de meest productieve filmmaker. In vier decennia tijd maakte hij vijf films. Maar de afgelopen jaren lijkt hij de smaak te pakken en komt er elk jaar wel een nieuwe film van hem uit. Komend jaar mogen we weer een nieuwe film verwachten: Song to Song. Die zal in de loop van maart 2017 in de bioscopen draaien in de VS. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Song to Song heette eerst Weightless en speelt zich af tegen de achtergrond van de muziekscène in Texas. Twee koppels - worstelend liedjesschrijvers Faye (Rooney Mara) en BV (Ryan Gosling) enerzijds en muziekmagnaat Cook (Michael Fassbender) en de serveerster die hij versiert (Natalie Portman) anderzijds - jagen succes na in een rock 'n roll landschap van verleiding en verraad.

Naast Mara, Gosling, Fassbender en Portman hebben ook Christian Bale, Cate Blanchett, Benicio del Toro, Val Kilmer en Boyd Holbrook scènes opgenomen. Of zij in het eindproduct te zien zijn is maar de vraag: Malick staat erom bekend heel veel op te nemen en vervolgens complete personages uit zijn films te snijden.

Song to Song wordt bijzonder door de vele cameo's van muzikanten: Patti Smith, Lykke Li, the Black Lips, Iggy Pop, Florence and the Machine en de Red Hot Chili Peppers. Hieronder zie je ook nog de eerste afbeelding van Song to Song.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair