Ryan Reynolds & Hugh Jackman over crossover Deadpool/Wolverine

Ryan Reynolds & Hugh Jackman over crossover Deadpool/Wolverine

Jackman twijfelt. Reynolds daarentegen...

Recent was er plotseling het gerucht dat Ryan Reynolds een cameo had opgenomen voor Hugh Jackmans Logan. Dat verhaal bleek niet te kloppen, maar zorgde er wel voor dat er veel gespeculeerd werd over een mogelijke crossover. Waarom zouden Deadpool en Wolverine immers niet samen in beeld verschijnen?

Het lijkt er nu op dat dit er voorlopig niet in zit - Jackman is na Logan klaar met de rol van Wolverine en gelooft niet dat de timing goed is om nu al meteen te tekenen voor een volgende film. "Ik twijfel, omdat ik wel begrijp hoe het perfect zou passen. Maar de timing kan verkeerd zijn." Wellicht is die timing verkeerd wegens James Mangolds film, waarin Jackman afscheid moet nemen van de rol.

Tegelijk is er Ryan Reynolds, die het absoluut ziet zitten om een crossover te maken met Wolverine. "Ik wil Deadpool dolgraag spelen en doe dat met alle plezier zo lang als ze me dat toestaan. We hebben synopsissen en verhalen voor meerdere films." Hij ziet een standalone met Deadpool en Wolverine wel zitten. Maar Jackman dus nog niet. "Ik weet niet of die van gedachte gaat veranderen," aldus Reynolds. "Het is het publiek: ik zou hen graag gebruiken om Hugh nog eens terug te laten keren."

Wie weet krijgt Reynolds wel ooit zijn zin. Jackman is echter de afgelopen tijd zo stellig geweest in zijn statements dat Logan zijn laatste film wordt als Wolverine, dat we ons ook kunnen voorstellen dat hij er voorlopig niet voor tekent.



NieuwsFilm

meest populair