James Gunn heeft gesproken met Marvel over 'Moon Knight'-film

James Gunn heeft gesproken met Marvel over 'Moon Knight'-film

De Guardians of the Galaxy-regisseur heeft het echter ontzettend druk, dus een verfilming zal nog wel even duren.

Hoewel hij momenteel midden in de post-productiefase van Guardians of the Galaxy Vol. 2 zit, onthulde regisseur James Gunn via Twitter dat hij met de mensen van Marvel Studios heeft gesproken over een ander idee voor een MCU-film. Toen een fan hem vroeg of hij superheld Moon Knight niet een rol kon geven in het vervolg, gezien zijn ruimte-achtige naam, reageerde Gunn als volgt:

"O mijn god, ik vind Moon Knight te gek en heb een geweldig idee voor een film. Ik wou dat ik er de tijd voor had (maar nee, hij past niet in een Guardians-film)."

Een andere fan moedigde Gunn direct aan om het idee te presenteren aan Marvel, waarop hij zei:

"Ik heb het ze verteld. Maar zoals ik al zei heb ik er helaas geen tijd voor."

Moon Knight is een creatie van Doug Moench en Don Perlin, en gaat over een voormalige huurling die als vertegenwoordiger van de Egyptische maandgod Khonshu gedurende de nacht mensenlevens redt. Moon Knight heeft verhoogde reflexen en vaardigheden, maar geen echte superkrachten. Wel is hij een uitstekende martial-artist en gebruikt hij een groot aantal wapens en gadgets om de misdaad te bestrijden. Hij wordt hierdoor ook wel vaak Marvels versie van Batman genoemd, met het verschil dat Batman zich verschuilt in de schaduwen, maar Moon Knight (ook gezien door de kleur van zijn pak) wil juist dat zijn vijanden weten dat hij eraan komt.



NieuwsFilm

meest populair