Onthullende synopsis 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Onthullende synopsis 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Er staat Jack Sparrow heel wat ongeluk te wachten in dit vijfde avontuur.

Walt Disney Pictures heeft een uitgebreide synopsis vrijgegeven voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Die onthult redelijk wat over het plot, evenals de terugkeer van een boel oude bekenden. De film is door Joachim Rønning en Espen Sandberg geregisseerd.

Johnny Depp keert terug naar het witte doek als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow, in het geheel nieuwe Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. In dit spannende avontuur zit Captain Jack zonder geluk en komt er nog veel meer kwaads zijn kant op in de vorm van dodelijke geestmatrozen. Zij worden geleid door de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem) en zijn ontsnapt uit Devil's Triangle, met maar één doel: alle piraten op zee doden, en dan vooral Jack.

Jacks enige hoop om te overleven ligt in de legendarische drietand van Poseidon en om hem te vinden moet hij een ongemakkelijke samenwerking aangaan met Carina Smyth (Kaya Scodelario), een briljante en mooie astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een koppige jonge matroos van de Royal Navy. Aan het roer van de Dying Gull, zijn meelijwekkend kleine en vervallen schip, probeert Captain Jack zijn leven te redden van de meest formidabele en wrede vijand met wie hij ooit gestreden heeft.

In Dead Men Tell No Tales zijn er ook rollen weggelegd voor Kevin R. McNally als Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani als zeeheks Shansa, David Weham als Scarfield, Stephen Graham als Scrum, Geoffrey Rush als Captain Hector Barbossa en Orlando Bloom als Will Turner.

Vanaf 24 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair