Video

Trailer komedie 'All Nighter': J.K. Simmons op zoek naar zijn dochter

Hij schakelt daarbij haar sullige ex-vriend in, gespeeld door Emile Hirsch.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 15:00 in Video
De trailer van Gavin Wiesen's tweede speelfilm, de komedie All Nighter, is te zien. Voorheen heette de film The Runaround. In de hoofdrollen zien we J.K. Simmons en Emile Hirsch. Het scenario is afkomstig van Seth W. Owen, wiens geschreven scifi-thriller Morgan verfilmd en uitgebracht is.

Simmons is Mr. Gallo, een wereldreizende workaholic die als tussenstop langs zijn dochter Ginnie in Los Angeles besluit te gaan. Hij ontdekt dat ze verdwenen is en zoekt haar onnozele ex-vriend Martin op voor antwoorden. Martin is nog steeds niet over hun breuk heen en helpt Mr. Gallo met zoeken. Hoewel de zoektocht niet op rolletjes gaat, zetten ze door. Al kost het hen de hele nacht.Ginnie wordt gespeeld door Analeigh Tipton (Mississippi Grind). Wiesen's film komt medio maart gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscoopzalen. Rond die periode zal All Nighter ook via VOD te zien zijn. Zie hieronder ook nog een poster.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair