J.K. Simmons op zoek naar z'n dochter in komedie 'The Runaround'

Hij forceert haar ex-vriendje (Emile Hirsch) om mee te helpen met de zoektocht die in de loop van een nacht geschiedt.

Scenarioschrijver Seth W. Owen heeft meer in zijn mars dan scifi-thrillers. Een paar dagen terug lazen we dat zijn script van Morgan verfilmd zal worden door de zoon van regisseur Ridley Scott, nu heeft ComingSoon gerapporteerd dat zijn komische The Runaround door Abbolita en Heretic Films geproduceerd zal worden. Daar komt bij dat Oscarwinnaar J.K. Simmons (Whiplash) één van de hoofdrollen bemachtigd heeft, samen met Emile Hirsch (Alpha Dog).

Simmons zal een wereld reizende workaholic spelen die op het laatste moment nog eventjes in allerijl zijn dochter besluit op te zoeken in Los Angeles. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat ze abrupt verdwenen is. Vervolgens schakelt hij de hulp van haar sukkelige en prikkelbare ex-vriend (Hirsch) in, hoewel deze nog niet over de breuk is, om zijn dochter terug te vinden. Wat ze tegemoet gaan is één ongelofelijke krankzinnige nacht.

De opnames zullen aanstaande juli van kracht gaan in de hierboven vermeldde stad. Gavin Wiesen (The Art of Getting By) regisseert de komedie.



NieuwsFilm

meest populair