Blu-Ray Preview: Doctor Strange

Blu-Ray Preview: Doctor Strange

Met een preview op Avengers: Infinity War en Team Thor: Part 2.

Van de vier Marvel superheldenfilms die in 2016 verscheen was Doctor Strange de laatste en de tweede in het Marvel Cinematic Universe. Het was weer eens een compleet andere titel en met Benedict Cumberbatch in de titelrol groeide de film uit naar de beste scorende introductiefilm in het MCU. Nog dit kwartaal verschijnt Strange op Blu-Ray, met een aantal leuke extra's.

In de States komt de High Definition-versie midden februari digitaal beschikbaar en op 28 februari verschijnen de schijven. Naar verluidt verschijnen de Dvd en Blu-ray uitgaven op 8 maart officieel in het Nederlandse schap.


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal bestaat uit een reeks featurettes, vijf verwijderde scènes, audiocommentaar en wat aanvullende leuke extra's. In totaal duren de extra's zo'n 80 minuten.

A Strange Transformation: Een Making of van de nieuwe dimensie binnen het Marvel Cinematic Universe.

Strange Company: Een blik op hoe de cast het heeft ervaren om aan een Marvel film te werken en hoe regisseur Scott Derrickson een van de meest ambitieuze films ooit heeft gerealiseerd.

Fabric of Reality: Een blik op de wonderlijke sets van de film, de prachtig gemaakte kostuums en de enorm gedetaileerde productie-elementen.

Across Space and Time: Een blik op de uren die de acteurs hebben gestoken in vecht- en danslessen om in vorm te komen voor de opnames.

The Score-cerer Supreme: Bekijk componist Michael Giacchino en zijn orkest tijdens live opnames voor de 'mind-bending' muziek.

Marvel Studios Phase 3 Exclusive Look: Een vroege blik op de toekomstige films van Marvel Studios: Guardians of the Galaxy Vol. 2, Thor: Ragnarok, Black Panther én Avengers: Infinity War.

Deleted Scenes: Vijf stuks, met de titels Strange Meets Daniel Drumm, Kaecilius Searches for Answers, The Kamar-Taj Courtyard, Making Contact en Lost in Kathmandu.

Gag Reel: Zoals bij iedere uitgave van Marvel Studios-films.

Audiocommentaar: Aangeleverd door regisseur Scott Derrickson.

Team Thor: Part 2: Het vervolg op Team Thor, een korte humoritische film met Thor en zijn kamergenoot Darryl. Hieronder het eerste deel welke online verscheen. Waar was Thor tijdens Civil War?


Verpakking

Zoals gewoonlijk zijn de Nederlandse edities wat conservatiever verpakt dan bijvoorbeeld de Noord-Amerikaanse uitgaven. Mogelijk verschijnt er bijvoorbeeld bij de Mediamarkt een exclusieve steelbook-uitgave. Hieronder een blik op de gewone uitgave en 3D-uitgave én de opvallende 'Eye Of Agamotto' steelcase uitgave.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair