Algemeen

Frank Grillo is klaar met 'The Purge' en 'Captain America'

De charismatische acteur richt zich liever op nieuwe films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:01 in Algemeen
Frank Grillo (Kingdom, The Grey) is de laatste jaren bij het grotere publiek bekend geworden om zijn rollen in horror-franchise The Purge en als Crossbones in Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War. Het lijkt er echter op dat Grillo deze twee filmreeksen achter zich wil laten, om zich te richten op nieuwe rollen. Tijdens een interview met Collider over het derde seizoen van Kingdom, liet Grillo het volgende weten over een mogelijke rol in een vierde Purge en het lot van Crossbones in het Marvel-filmuniversum:

"Het is wat het is, maar het succes ervan is geweldig. Na Anarchy werd ik gebeld door Universal en werd mij verteld dat ik een nieuwe franchise had. Toen Election Year nog succesvoller bleek, wilden ze mij ook verbinden aan een vierde film, maar ik denk ik dat ik er klaar mee ben. Hoewel ik wel vind dat ze nieuwe Purge-films moeten blijven maken.

[James] DeMonaco, die alle Purge-films schreef en regisseerde, doet me denken aan (Kingdom-bedenker/-showrunner) Byron Balasco, in de zin dat hij de wereld die hij heeft geschept volledig begrijpt en je hem wil volgen. Dat is voor een acteur ideaal. Als DeMonaco erbij betrokken is en hij een heel goed idee heeft, zou ik misschien overwegen om nog een keer mee te doen. Anders denk ik dat ik er klaar mee ben.

Hetzelfde geldt voor Captain America. Je kunt geen kant maar op, tenzij je Captain America of Iron Man bent. We hebben het wel gehad over Crossbones, maar ik heb gezegd dat ik liever niet meer meedoe. Ik ben echter heel dankbaar dat ik aan zo'n enorm project heb mogen meewerken, en ook aan The Purge. Het is een deel geworden van onze zeitgeist, dus dat is cool. Maar het is tijd om andere uitdagingen aan te gaan."


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Hij is toch dood gegaan in het MCU......... en het karakter was nou niet zo boeiend om hem weer tot leven te wekken lijkt me......

Goov25

Avatar

Karakter had boeiend genoeg kunnen zijn, maar het is veel te klein gehouden.

EntertainmentWatcher

Avatar

Wat heeft het voor nut om 2 x hetzelfde onder elkaar te zetten?:

[James] DeMonaco, die alle Purge-films schreef en regisseerde, doet me denken aan (Kingdom-bedenker/-showrunner) Byron Balasco, in de zin dat hij de wereld die hij heeft geschept volledig begrijpt en je hem wil volgen. Dat is voor een acteur ideaal. Als DeMonaco erbij betrokken is en hij een heel goed idee heeft, zou ik misschien overwegen om nog een keer mee te doen. Anders denk ik dat ik er klaar mee ben.

But, I love it! [James] DeMonaco, who wrote and directed all of them, reminds me a lot of (Kingdom creator/showrunner) Byron [Balasco], in the sense that he so understands the world he's created that you just follow him. For an actor, that's fun. If DeMonaco was still involved and they came up with a great idea, then I think I would do [another Purge movie]. Otherwise, I think I'm done.

(Al is de ene Engels & de andere in het Nederlands. De tekst bijft hetzelfde, beetje onnodig mijn inziens).

Oh wacht, het is Filmtotaal, dan is opletten idd erg moeilijk.

ridjieddo

Avatar

I like your style EntertainmentWatcher ;)
OT: Blijkbaar geen probleem voor beide partijen (Grillo vs Marvel). Crossbones was toch alleen maar interessant omdat ie in de Civil War comics Captain America doodschoot , voor de rest is ie op z'n hoogst een C-lister.

Akke Moeka Hara

Avatar

The Purge was niet zo, de tweede Purge met Frank was in mijn ogen mede dankzij zijn aanwezigheid in looks en acteren zo goed geworden, Election vond ik wat minder.
In the Winter Soldier was hij ook echt on point.
Civil War vond ik zelf netzo slecht als Age of Ultron en zijn karakter was ook niet goed uitgewerkt, het was allemaal te oppervlakkig.

starbass

Avatar

"De tekst bijft hetzelfde, beetje onnodig mijn inziens)."

De Nederlandse vertaling is inderdaad overbodig, en er staat niet precies hetzelfde, het verschil zit in de nuance en de Engelse versie is een stuk positiever:

Als DeMonaco erbij betrokken is en hij een heel goed idee heeft, zou ik misschien overwegen om nog een keer mee te doen.

If DeMonaco was still involved and they came up with a great idea, then I think I would do [another Purge movie].

De NL zin is een stuk minder zeker, in het Engels denkt hij dat hij het wel zou doen, in plaats van het te gaan overwegen en erover malen, zou ik het doen, zou ik het niet doen.

Bottom line: Zet AUB gewoon de Engelse quotes neer als je als vertaler niet goed genoeg bent in Engels om de nuance te vertalen!

Decepticon

Avatar

Crossbones is in vlammen opgegaan, dus hij kan helemaal niet terugkeren.
Hij was voor Civil War een mooi en goed bedachte intro voor een spectaculaire akte, om het verdrag wat ze moeten tekenen, alleen maar te versterken, dat dat nodig is.
Hij werkte voor Hydra en in de comics is hij een assassin voor Hydra. Voor de films is het wat anders uitgewerkt, na The Winter Soldier werd hij 'echt' Crossbones, alleen ditmaal was hij ordinaire crimineel geworden, omdat Hydra gevallen was.

Hij is echt geen C-lister, altijd nog een B-lister met A-list bijrollen. Imo is hij wel een beetje een A-lister gezien de prestaties die hij altijd levert.

ridjieddo

Avatar

@Decepticon: ik bedoel Crossbones in de comics ;'D en als je dat bedoelt dan ben ik 't niet met je eens :)

Sunspot

Avatar

Van mij mocht hij wel terugkomen, vond hem wel vet als Crossbones.

Wel leuk dat hij zo onverwachts 'dood' ging, dacht echt dat hij een grotere rol zou hebben.

In Purge 3 was hij wel goed, Purge 3 is sowieso de meest interessante film, deel 1 was na een half uur niks meer en deel 2 was iets beter, maar mwa.

nieuwslaatste nieuws