Video

Emma Watson zingt in beelden Walt Disney's 'Beauty and the Beast'!

En alle personages verzameld op definitieve filmposter.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:52 in Video
Tijdens de uitzending van de Golden Globes uitreiking is een nieuwe tv-spot onthuld voor Walt Disney's Beauty and the Beast, geregisseerd door Bill Condon (Gods and Monsters, Dreamgirls, Mr. Holmes). Tevens verscheen er een nieuw affiche met daarop de belangrijkste personages uit de sprookjesfilm.

Hieronder als eerste de nieuwe beelden, waarin uiteraard - de zingende - Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest / Prince Adam het middelpunt van de aandacht zijn. De complete film is te zien vanaf 29 maart, ook in 3D en op het grotere IMAX-scherm.


En dan het affiche. Hierop zien we aan de bovenkant Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest / Prince Adam. Aan de linkerkant staan Luke Evans als de slechterik Gaston, Josh Gad als LeFou, Emma Thompson (Mrs. Potts), Stanley Tucci (Maestro Cadenza) en Gugu Mbatha-Raw (Plumette). Rechts staan Ewan McGregors (Lumiere), Kevin Kline als Maurice, Belle's vader, Ian McKellen (Cogsworth) en Audra McDonald (Wardrobe). Ook de verschillende figuurtjes zijn te zien en wordt Belle voor een tweede keer afgebeeld.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aintiastinker

Avatar

Ouch! De auto-tune is verschrikkelijk. Maakt het een automatische skip voor mij.

Master Of Films

Avatar

Paul Verhoeven wint een Golden Globe met Elle is toch veel belangrijker filmnieuws dan een TV spotje waar blijkbaar de auto-tune er van af spat. ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair