Emma Watson zingt in beelden Walt Disney's 'Beauty and the Beast'!

Emma Watson zingt in beelden Walt Disney's 'Beauty and the Beast'!

En alle personages verzameld op definitieve filmposter.

Tijdens de uitzending van de Golden Globes uitreiking is een nieuwe tv-spot onthuld voor Walt Disney's Beauty and the Beast, geregisseerd door Bill Condon (Gods and Monsters, Dreamgirls, Mr. Holmes). Tevens verscheen er een nieuw affiche met daarop de belangrijkste personages uit de sprookjesfilm.

Hieronder als eerste de nieuwe beelden, waarin uiteraard - de zingende - Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest / Prince Adam het middelpunt van de aandacht zijn. De complete film is te zien vanaf 29 maart, ook in 3D en op het grotere IMAX-scherm.


En dan het affiche. Hierop zien we aan de bovenkant Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest / Prince Adam. Aan de linkerkant staan Luke Evans als de slechterik Gaston, Josh Gad als LeFou, Emma Thompson (Mrs. Potts), Stanley Tucci (Maestro Cadenza) en Gugu Mbatha-Raw (Plumette). Rechts staan Ewan McGregors (Lumiere), Kevin Kline als Maurice, Belle's vader, Ian McKellen (Cogsworth) en Audra McDonald (Wardrobe). Ook de verschillende figuurtjes zijn te zien en wordt Belle voor een tweede keer afgebeeld.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair