Algemeen

Vijf interessante nieuwe details 'Star Wars: Episode VIII'

Rian Johnson vertelt uitgebreid over de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:39 in Algemeen
Nu Rogue One in de bioscopen draait, lijken de sluizen geopend. Er gaat geen week voorbij zonder een kleine opmerking over Rian Johnsons Star Wars: Episode VIII. Vandaag publiceerde het tijdschrift USA Today een uitgebreid artikel waarin Johnson over de film vertelt en dat hebben we samengevat in een vijftal interessante punten.

1. Episode VIII wordt leuk

Johnson liet weten dat Episode VIII een leuke film moet worden. Waar in steeds meer trilogieën gepoogd wordt van de middelste film een duister verhaal te maken, wil Johnson breken met die traditie. En dus wordt het een leukere film. "Ik wil dat het een leuke film wordt, grappig en een spannende rit zoals The Force Awakens en de oorspronkelijke Star Wars films dat waren."

2. Fans leren meer over de helden van Force Awakens

Natuurlijk is dit enigszins een dooddoener. Maar Episode VIII pikt het verhaal van de helden die J.J. Abrams aan ons introduceerde op waar we gebleven waren. Dus we leren meer over de aanstaande Jedi Rey (Daisy Ridley), voormalig Stormtrooper Finn (John Boyega) en X-Wing piloot Poe Dameron (Oscar Isaac). Maar de info die we leren heeft niet perse iets te maken met hun achtergrondverhaal: "Ik wilde meer over ze te weten komen en dat heeft niet perse te maken met informatie of achtergrondverhaal. Uitvogelen wat de grootste uitdaging voor elk van hen kan zijn op dit moment, en hen voor die uitdaging stellen, is een betere manier om ze te leren kennen."

3. Rey en Luke Skywalker worden erg close

De nieuwe film gaat vanaf het begin de relatie van Luke (Mark Hamill) en Rey verkennen. Zoals eerder al bekend gemaakt, gaat de film direct verder waar The Force Awakens ophield. "Rey heeft geen idee wat haar te wachten staat, maar koestert tegelijk hoge verwachtingen van de toekomst. Het voelt als iets wat we allemaal meemaken als we volwassen worden, een nieuw hoofdstuk in ons leven betreden."

4. Luke wordt het emotionele beginpunt van Episode VIII

Mark Hamills Luke Skywalker was verrassend afwezig in The Force Awakens. De film begon met de vraag waar is Luke en deze film kijkt naar de logische vervolgvraag: "Wat is er met Luke aan de hand?" Johnson hoopt dat het antwoord op die vraag "eerlijk, echt en interessant" voelt.

5. Episode VIII heeft al een titel

Wij weten hem nog niet, maar Johnson wel. Toen hij een paar jaar geleden begon met het schrijven van het scenario, wist hij al wat de titel zou worden. "Het zat in de eerste versie die ik schreef," vertelde Johnson. Hij zou het dolgraag willen vertellen, maar "alles op z'n tijd."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik ben best benieuwd naar de titel. Ik gok persoonlijk op iets in de trend van:
'Rise of the Jedi' - aangezien Rey door Luke wordt opgeleid, overigens iets wat best wel achterwege wordt gelaten-> Luke was bezig met het opzetten van een nieuw Jedi Order en liet alles achter toen Kylo Ren / Ben Solo naar over liep naar de dark side. De vraag is: What happened to the other Jedi's? Ik ga er vanuit dat de nieuwe Jedi Order zich niet beperkte tot Luke en Kylo?

Laat de speculatie over de nieuwe titel beginnen!

horizon

Avatar

Dark Side of the Force.
The First Order Strikes Back.... lollllerllle

SaulKarath

Avatar

Ik vermoed dat zijn antwoorden de nieuwe titel al bevatten. Persoonlijk hoop ik op een van de volgende:
Star Wars: A Funny Story
Star Wars: The Exciting Ride
Star Wars: Just like the old ones
Star Wars: What's up with Luke?

Akke Moeka Hara

Avatar

Rey en Luke worden erg close... ze worden samengesmolten tot een twee koppige jedi wezen?

Ed Crane

Avatar

@dakai-world
Zal geen Rise Of The Jedi worden, want er is al een Return Of The Jedi.

DjZiggy

Avatar

Star wars - fun with the force

dakai-world

Avatar

@Ed Crane, I know, maar ik ben wel benieuwd wat het wel gaat worden. Jij al suggesties?

chefry1983

Avatar

Star wars: the first order strikes back

SuPa

Avatar

Star Wars: Luke and Rey having a funny f*cking adventure

nieuwslaatste nieuws

meest populair