Scenaristen over 'Deadpool 2'

Scenaristen over 'Deadpool 2'

Wat heeft Vladimir Poetin ermee te maken?

Deadline mocht spreken met Rhett Reese en Paul Wernick, die werken aan Deadpool 2. Niet alleen vertelden ze over het vervolg in het algemeen, ook gingen ze in op welke personages mogelijk in de film te zien zullen zijn.

"Ja, het wordt een solofilm," aldus Reese. "Er zullen veel personages in te zien zijn, maar het blijft gewoon een Deadpool film. We boeken veel voortgang op dit moment, en hebben al meerdere versies geschreven. We moesten ons in behoorlijk wat bochten wringen, maar het begint nu samen te komen en we zijn er erg enthousiast over. Tegelijk zij we nerveus, want nu voelt het alsof we aan de hoge verwachtingen na die eerste film moeten voldoen. Maar tegelijk geloven we in onszelf, en hebben we er nog altijd veel passie voor, en zolang we die hebben, denk ik dat het wel goed komt."

In elk geval zeker is de aanwezigheid van Cable: "Het is een rijke wereld en we hebben altijd gedacht dat Cable in het vervolg zou spelen," vertelt Wernick. "Er is altijd gesproken over de vraag of hij i het origineel moest zitten. Maar we vonden dat we eerst Deadpool moesten opzetten, zijn wereld vormgeven en daarna andere personages introduceren."

Ook gingen de schrijvers nog in op de vraag wie de testbeelden lieten lekken, waardoor de film groen licht kreeg. "We hebben ons altijd afgevraagd wie die beelden gelekt heeft. Er zijn vier verdachten - mijzelf, Rhett, Ryan en Tim, maar er is nu een nieuwe verdachte," begon Wernick. "Het is Poetin. Vladimir Poetin heeft de testbeelden van Deadpool laten lekken."

Deadpool 2 wordt geregisseerd door David Leitch en heeft wederom een hoofdrol voor acteur Ryan Reynolds.

NieuwsFilm

meest populair