Eerste officiële synopsis voor Wolverine-film 'Logan'

Eerste officiële synopsis voor Wolverine-film 'Logan'

Plus nieuwe beelden en beluister filmmuziek.

Hoofdrolspeler Hugh Jackman is over zo'n twee maanden voor de allerlaatste keer te zien als het personage Wolverine. De derde losstaande Wolverine-film Logan is dit keer echter compleet anders dan dat we gewend zijn, aangezien de film zich in een soort van post-apocalyptische tijd afspeelt. En er zijn bijna geen mutanten meer.

Binnenkort moet er een tweede trailer verschijnen voor de film van regisseur James Mangold. Hieronder zie je twee 'frames' (de eerste en de laatste) uit de trailer. Via een promo-actie verspreidde 20th Century Fox de afgelopen periode bijna 2000 van deze frames onder fans van de film. Maar eerst de eerste officiële synopsis, door Jackman online gezet:

Bekijk de afbeelding


In de synopsis verwijst Jackman naar twee belangrijke personages, namelijk Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) en Laura (Dafne Keen), de jonge mutant X-23. Met de "donkere krachten" wordt ongetwijfeld verwezen naar de slechterik Mister Sinister (Richard E Grant) en zijn Essex Corp. Een andere slechterik is Boyd Holbrooks Donald Pierce, de leider van de mutantenjagende Reavers.

Hieronder de twee frames, die overigens ook weer niet zo heel veel zeggen. Vanaf 2 maart draait de R-rated Wolverine-film Logan in de Nederlandse bioscoop.



En de regisseur heeft ook een video vrijgegeven waarin te zien is hoe de filmmuziek wordt opgenomen, door Marco Beltrami (3:10 to Yuma):



NieuwsFilm

meest populair