Trailer 'iBoy': Jongen krijgt superkrachten door iPhone

Trailer 'iBoy': Jongen krijgt superkrachten door iPhone

De verfilming, welke binnenkort op Netflix verschijnt, is gebaseerd op het werk van Kevin Brooks.

Eind deze maand komt er een nieuwe film van streamingdienst Netflix uit. De drama/thriller heet iBoy en is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Kevin Brooks uit 2010. Bill Milner (Anthropoid) speelt de titelrol, als een jongen die opeens speciale krachten krijgt na een ongeval met zijn iPhone. Ook Game of Thrones-actrice Maisie Williams treedt op in een bijrol.

Tom Harvey is een doorsnee tiener die na een aanvaring met een groep jongens in het ziekenhuis belandt. In zijn hoofd worden flarden van zijn iPhone gevonden. De dokters hebben de meeste stukken kunnen verwijderen, maar de resterende onderdelen hebben invloed op Tom. Ze schenken hem merkwaardige krachten, zoals het opvangen en zien van telefonische signalen, en het besturen van elektronische apparaten. Met zijn nieuwe gaven tracht Tom wraak te nemen op de schuldigen die hem en zijn vriendin Lucy hebben mishandeld.



Rory Kinnear (Spectre, tv-serie Penny Dreadful) speelt eveneens een belangrijke rol als de slechterik. Het script is samengesteld door Joe Barton en verwezenlijkt door Adam Randall. iBoy is een creatie van Wigwam Films, Pretty Pictures en XYZ Films. Netflix brengt de film 27 januari via haar platform uit.

NieuwsFilm

meest populair