Algemeen

De creepy pop is terug op nieuwe foto 'Annabelle 2'

Het teleurstellende eerste deel wist in 2014 zo'n 257 miljoen dollar binnen te slepen.

door Zilko Tarici om 14:45 in Algemeen
Na het succes van The Conjuring-spinoff Annabelle, die in 2014 wereldwijd zo'n 257 miljoen dollar binnenhaalde, is het tijd voor een sequel. Het vervolg werd opnieuw geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die ook samenwerkten aan de twee Conjuring-films.

Annabelle 2 gaat over een poppenmaker en zijn vrouw, die een aantal jaren na de tragische dood van dochtertje een non en meerdere weeskinderen verwelkomen in hun huis. Deze gasten worden al snel het doelwit van Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

David F. Sandberg (Lights Out) verfilmt een script van Gary Dauberman, die ook het scenario van de eerste film schreef. De hoofdrollen in Annabelle 2 worden gespeeld door Stephanie Sigman (Spectre), Talitha Bateman (The 5th Wave), Lulu Wilson (Deliver Us from Evil), Philippa Coulthard (After the Dark), Grace Fulton (Badland), Lou Lou Safran (The Choice), Samara Lee (Foxcatcher) en de debuterende Tayler Buck. Verder zijn er rollen weggelegd voor Anthony LaPaglia (Without a Trace) en Miranda Otto (The Lord of the Rings-trilogie).

Annabelle 2 wordt geproduceerd door Toby Emmerich, Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter en Hans Ritter. De horror-sequel van Warner Bros. Pictures/New Line Cinema draait vanaf 8 augustus 2017 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum moet nog worden aangekondigd.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Annabelle was totaal niet spannend/eng, wel mooi gefilmd, mooie beelden, dat was de reden dat ik het uit heb gekeken.

En vanwege die knappe vrouw Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair