Nieuwe featurette en poster 'Beauty and the Beast'

Nieuwe featurette en poster 'Beauty and the Beast'

Emma Watson over haar liefde voor Belle.

De nieuwe Belle, Emma Watson (bekend van de Harry Potter reeks), was nog maar een klein kind toen de befaamde tekenfilm Beauty and the Beast uitkwam in 1991, dus het zal niet als een verrassing komen dat ze met warme nostalgie op de Disneyklassieker terugkijkt. In een nieuwe featurette spreekt Watson over de Belle die zij kent en die nu door haarzelf opnieuw vertolkt wordt. Uiteraard met veel respect voor het bronmateriaal.

Daarnaast is er ook een nieuwe internationale (niet-Engelstalige) poster voor deze nieuwste Disney-herverfilming uitgebracht. Afgezien van de aangepaste titel lijkt hij sterk op de recente Amerikaanse versie, al ontbreken veel van de bijfiguren zodat er een minder druk geheel ontstaat.

Verder verandert er verder weinig. In de nieuwe Beauty and the Beast raakt het meisje Belle opnieuw verstrikt in een romantisch avontuur wanneer ze in een spookachtig kasteel geconfronteerd wordt met een afzichtelijk beest, dat eigenlijk een betoverde prins is. Als hij haar gevangen houdt raakt ze op den duur toch verliefd op hem, waarop de prins de kans krijgt de betovering te verbreken. Als hij tenminste de aanval van een arrogante jager en de plaatselijke bevolking weet te overleven.

De nieuwe versie van dit 'tale as old as time', geregisseerd door Bill Condon, draait vanaf 29 maart in de Nederlandse bioscopen.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair