Algemeen

'Mad Max'-film nog altijd aanstaande

Tom Hardy bevestigt voor nog twee films getekend te hebben.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:47 in Algemeen
Een paar dagen geleden vertelde acteur Tom Hardy nog altijd te wachten op het verlossende telefoontje rond een nieuwe Mad Max-film. De acteur sprak tijdens een TCA 2017-panel met de website Collider en bevestigde voor nog eens twee films getekend te hebben.

"Ik wacht nog vol spanning om te zien wat er gaat gebeuren. Er is een mythologie rond Mad Max die meerdere verhalen omvat. Wat zo mooi is aan George [Miller] is dat hij complete saga's bedacht heeft voor Max, en voor Furiosa. Dus het is waar hij zich op wil concentreren. Ik wacht op het moment dat ik gebeld word en te horen krijg dat we weer een nieuwe mogen maken. De plannen zijn er. Ik wacht er nog op en kijk ernaar uit," aldus Hardy.

De werktitel voor de vijfde film in de reeks is nog altijd The Wasteland, al is dat niets definitiefs volgens de acteur. "Ja hoor, ik heb voor drie van die films getekend. Het is een vraag van wanneer. Ik weet niet of het The Wasteland gaat heten, want dat weet je nooit zeker. Die titels veranderen continu. Maar er is zeker een nieuwe Mad Max aanstaande."

Kortom: het is een kwestie van wachten tot regisseur George Miller er klaar voor is om terug te keren. Die gaf een tijd geleden nog toe dat de productie van Mad Max: Fury Road hem zwaar gevallen was en dat hij daarom even pauze wilde nemen, voordat hij verder zou gaan met de filmreeks.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Laatst had iemand het erover dat Mel Gibson er weer in moet zitten en nu vraag me af of 'ie er misschien anders niet eentje kan regisseren nu het toch wat te zwaar lijkt te worden voor Miller?!

Decepticon

Avatar

Tja, Miller wordt er ook niet jonger op en dan zo'n monster van een film regisseren, lijkt mij dan idd helemaal een zware klus.
Plus het feit dat opnames halverwege ofzo gestopt een uitgesteld moesten worden, vanwege de onverwachte regenval in die woestijn.

Ik hoop dat ze gauw beginnen aan het vervolg. Ik wil wel graag een nieuwe film zien, die ook echt meer om Mad Max draait.
Mocht Miller het niet doen, dan lijkt het mij ook gaaf om Mel Gibson het te zien doen.

Master Of Films

Avatar

Zou Mel wel willen om de regie van een Mad Max film te gaan doen?

Tot nu heeft Mel geen sequels gemaakt als regisseur. En zijn de meeste van zijn films zijn gebaseerd op bestaande personen.

Xenolicker

Avatar

MOF! Jawel, Mel wil dat wel!

nietselam

Avatar

Zou geweldig zijn als Mel regisseert maar ook weer zijn rol van Max overneemt. Hardy was redelijk maar kon bij lange na niet tippen aan Mel. Zou toch geweldig geweest zijn, vooral de interactie met oude rot Mel Gibson en Theron.
Misschien kunnen ze zijn terugkeer verklaren met dat Hardys personage zijn identiteit had overgenomen(dat hij hem kende als 1 van die kinderen uit de oude films)

nieuwslaatste nieuws

meest populair