'Mad Max'-film nog altijd aanstaande

'Mad Max'-film nog altijd aanstaande

Tom Hardy bevestigt voor nog twee films getekend te hebben.

Een paar dagen geleden vertelde acteur Tom Hardy nog altijd te wachten op het verlossende telefoontje rond een nieuwe Mad Max-film. De acteur sprak tijdens een TCA 2017-panel met de website Collider en bevestigde voor nog eens twee films getekend te hebben.

"Ik wacht nog vol spanning om te zien wat er gaat gebeuren. Er is een mythologie rond Mad Max die meerdere verhalen omvat. Wat zo mooi is aan George [Miller] is dat hij complete saga's bedacht heeft voor Max, en voor Furiosa. Dus het is waar hij zich op wil concentreren. Ik wacht op het moment dat ik gebeld word en te horen krijg dat we weer een nieuwe mogen maken. De plannen zijn er. Ik wacht er nog op en kijk ernaar uit," aldus Hardy.

De werktitel voor de vijfde film in de reeks is nog altijd The Wasteland, al is dat niets definitiefs volgens de acteur. "Ja hoor, ik heb voor drie van die films getekend. Het is een vraag van wanneer. Ik weet niet of het The Wasteland gaat heten, want dat weet je nooit zeker. Die titels veranderen continu. Maar er is zeker een nieuwe Mad Max aanstaande."

Kortom: het is een kwestie van wachten tot regisseur George Miller er klaar voor is om terug te keren. Die gaf een tijd geleden nog toe dat de productie van Mad Max: Fury Road hem zwaar gevallen was en dat hij daarom even pauze wilde nemen, voordat hij verder zou gaan met de filmreeks.



NieuwsFilm

meest populair