Eerste trailer maffe voetbalkomedie 'Soccer Killer'

Eerste trailer maffe voetbalkomedie 'Soccer Killer'

Krijgen we een nieuwe culthit in de stijl van 'Shaolin Soccer'?

De eerste trailer voor Soccer Killer is eindelijk vrijgegeven, bekijk de beelden hieronder.

Eindelijk, want Soccer Killer is al meer dan twee jaar geleden opgenomen. Een van de acteurs met een belangrijke rol in de film, Fung Hak On, is inmiddels al overleden. Het duurde heel lang voordat regisseur Jeffrey Lau het project kon afronden.

Nu is er dan de eerste trailer, ter promotie van de release van Soccer Killer op 14 februari 2017 in Hongkong:



Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend. Maar gezien de combinatie van martial arts en voetbal zou Soccer Killer net als Shaolin Soccer kunnen uitgroeien tot een cultfavoriet.

Soccer Killer heeft technisch gezien niets te maken met Shaolin Soccer, maar doet door de combinatie van martial arts en voetbal wel meteen denken aan die wereldwijd succesvolle Hongkong-actiekomedie. De regisseur en ster van Shaolin Soccer, Stephen Chow, werkte dan ook al een aantal keer samen met Jeffrey Lau.

Tijdens de Song-dynastie (960-1279) moeten een aantal martial arts-meesters en bandieten een voetbalteam vormen om een groep krachtige aanvallers van buiten China te bestrijden. Met in de cast onder andere  Gillian Chung, Charlene Choi, He Jiong, Ma Li en Lam Tze-Chung.

NieuwsFilm

meest populair