Foto's David Ayers 'Bright' showen orc Joel Edgerton en elf Édgar Ramírez

Foto's David Ayers 'Bright' showen orc Joel Edgerton en elf Édgar Ramírez

De film van de Suicide Squad-regisseur; tevens met Will Smith.

Onderstaande foto vanaf de set van de film Bright zweeft al even online. Toch plaatsen we de kiek. Je ziet hieronder namelijk Joel Edgerton (Loving) als de orc Nick Jakoby. Dit monsterachtige figuur is te zien in de film van Suicide Squad-regisseur David Ayer en scenarist Max Landis (Chronicle). Ook is er een foto van Édgar Ramírez (The Girl on the Train) als de FBI-elf Kandomere online opgedoken.

Naast dat we Edgerton in de fantasyfilm zien, zijn er ook belangrijke rollen voor Will Smith (Suicide Squad) als de menselijke agent Scott Ward, Noomi Rapace (Alien: Covenant) als een nog onbekend personage en Lucy Fry (The Darkness) als een krachtige jonge elf.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De film speelt zich af in een wereld waar magische wezens gezamenlijk leven met mensen. De politie heeft een divisie die de magische misdaad bestrijdt. Twee agenten, de Orc Jakoby en de mens Ward, belanden in de situatie dat ze een elf (Fry) helpen die haar handen heeft weten te leggen op een krachtig en illegaal wapen: een toverstokje. Vele goddeloze slechteriken zijn op zoek naar de jonge elf en het toverstokje.

Bright moet op een nog onbekend moment in 2017 in première gaan op Netflix.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair