Jamie Dornan heeft niets met sadomasochisme en Christian Grey

Jamie Dornan heeft niets met sadomasochisme en Christian Grey

Maar is nochtans blij met de 'Fifty Shades of Grey'-rol.

In Fifty Shades of Grey en het vervolg Fifty Shades Darker speelt hij dan wel een jonge zakenmagnaat met een fetisj voor sadomasochisme, in het echt is acteur Jamie Dornan er niet helemaal weg van. Dat vertelt hij in het februariblad van GQ Australia, alsmede over zijn bezoek aan een S&M-kelder.

"Ik had nog nooit zoiets meegemaakt, wat voor vorm van S&M dan ook. Ik had geen interesse in die wereld. Het doet mij niets. Ik ben altijd ruimdenkend en liberaal geweest, nooit zou ik de seksuele voorkeuren van iemand bekritiseren. Waar mensen plezier in vinden laat ik geheel aan henzelf over, en er zijn een miljoen verschillende manieren om jezelf seksueel te behagen."

De 34-jarige man, afkomstig uit Noord-Ierland, speelt in de films het karakter Christian Grey naast actrice Dakota Johnson. Dornan geeft eerlijk toe dat hij en het fictieve personage geen maten zouden zijn als Grey echt bestond.

"Hij is niet het type man waar ik mee om zou kunnen gaan. Mijn maten zijn allemaal ontspannen en makkelijk aan het lachen te krijgen. Ik kan me niet inbeelden dat ik naast Christian Grey zit in een kroeg. Ik denk niet dat hij het soort vriend is die ik zou kiezen."

Fifty Shades of Grey was een financieel succes in 2015 en haalde 571 miljoen dollar op, op kritisch gebied staat de film van Sam Taylor-Johnson er niet al te best voor. Het eerste vervolg is gemaakt door James Foley en komt in Nederland 9 februari uit.



NieuwsFilm

meest populair