Leta Lestrange krijgt "grote rol" in 'Fantastic Beasts 2'

Leta Lestrange krijgt "grote rol" in 'Fantastic Beasts 2'

Zoe Kravitz vertelt over het maken van de film.

Met een budget van 180 miljoen dollar en een wereldwijde verdienste van 801,5 miljoen dollar, zal het groene licht voor het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them voor weinig mensen een verrassing zijn. De vraag is nog altijd of de franchise inderdaad, zoals gepland, vijf films krijgt in totaal, is nog niet bekend.

Maar wat we wel weten is dat dit vervolg van regisseur David Yates zich voornamelijk af gaat spelen in de Franse hoofdstad Parijs. En er komt een grotere rol voor Leta Lestrange, het personage van actrice Zoe Kravitz, van wie we enkel een flits zagen in de eerste film. De actrice vertelde tijdens een interview met Colliderdat ze een grote rol krijgt.

"Ik denk dat er een paar in de toekomst liggen. De relatie van Leta en Newt Scamander is een complexe, dus ik de dat er tijd is om dat te late groeien en te ontwikkelen. Dat wordt dus leuk. Maar ik weet van niets! Ik heb enkel een idee op basis van mijn auditie, maar verder weet ik van niets," aldus Kravitz.

Vervolgens gaf ze een beeld van de geheimzinnigheid rond de film. "Zelfs toen ik moest proeflezen met Eddie Redmayne om te zien of er wel chemie tussen ons zou zijn, probeerde hij me te helpen context te geven over de scène die we aan het lezen waren. Hij weet ook niets, dus hij vertelde in de trend van, 'Gebaseerd op wat ik in deze en deze zin lees, en wat we hier en hier hebben opgenomen, is denk ik dit aan de hand.' We moesten gokken en dat was erg leuk, het was grappig om hem te zien, proberend alles bij elkaar te krijgen."

De opnames van de film beginnen in "juni of juli" denkt Kravitz. "Ik kijk er heel erg naar uit. Die dag dat ik op de set was, en ook voor mij auditie, mocht ik met Eddie Redmayne en David Yates samenwerken en dat was ongelofelijk. Het script was nog erg geheim, dus zelfs toen ik tekende, had ik het niet gelezen. Ik heb alleen getekend op basis van wie eraan werken, en J.K. Rowling en de Harry Potter-films. Dus ik wist al dat het ongelofelijk zou worden, vooral omdat J.K. zich er zoveel mee bezighoudt."

Naar verluidt neemt het vervolg, dat ook een grotere rol krijgt voor Johnny Depps Gellert Grindelwald en een jonge (nog te casten) Dumbledore, de franchise "in een nieuwe richting". Meer verhaaldetails zijn er op dit moment nog niet. De film zou in november 2018 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair