Teamleden 'New Mutants' onthuld

Teamleden 'New Mutants' onthuld

Een casting breakdown schept duidelijkheid.

De New Mutants krijgen binnenkort een eigen film, van regisseur Josh Boone. Nu is bekend welke personages een belangrijke rol gaan spelen in de team, dankzij een casting breakdown die op het internet gezet werd. Het team blijkt overeen te komen met dat van de comics uit de jaren tachtig en bestaat uit oude bekenden. Hieronder de lijst.

Chris a.k.a. Cannonball: Een 17-jarige man. De acteur moet volwassen zijn, lang en een echte Kentucky-kid. Hij wordt in de comics vaak gezien als de leider van het team. Zijn superkracht is dat als hij eenmaal aan het vliegen is, hij niet gestopt kan worden. Als hij stopt, is hij een buitengewoon mens.

Anna a.k.a. Magik: Een 17-jarige vrouw. Russisch, sexy en met een duidelijke gemene kant. Magik kan teleporteren. In de comics teleporteert ze naar een andere dimensie, het Limbo, waar ze magische krachten krijgt en een tijdje werd ze zelfs de Sorceress Supreme van die dimensie en was ze sterker dan Dr. Strange.

Rob a.k.a. Sunspot: Man, 16 jaar oud. Braziliaans, cool, vol zelfvertrouwen en erg aantrekkelijk. Hij is een mutant die de kracht van de zon kan absorberen en die energie kan uitstralen, kan vliegen en supersterk is. Hij is dus een extreem sterk mens, afhankelijk van de krachten van de zon.

Jessica a.ka. Wolfsbane: Vrouw, 16 jaar oud. Brits, punker met rood haar. Zij laat zich kenmerken als de Wolverine van het team, in essentie is ze een weerwolf die kan transformeren.

Verder komen er ook nog wat andere personages voor in de film, waaronder Danielle Moonstar - een personage dat al gecast zou zijn - en vermoedelijk ook Professor Charles Xavier (James McAvoy). Er is nog geen releasedatum voor New Mutants.



NieuwsFilm

meest populair