Video

Keanu Reeves in eerste clip 'John Wick: Chapter Two'

Over pakweg drie weken draait de volledige film in de bioscopen.

door Zilko Tarici om 15:02 in Video
Met nog maar een dikke drie weken te gaan, verblijdt filmstudio Lionsgate ons vandaag wederom met de eerste officiële clip van actiesequel John Wick: Chapter Two. In de clip zien we Keanu Reeves opnieuw als het titulaire personage, dat een ontmoeting heeft met een ander bekend gezicht uit de eerste film. De clip kun je natuurlijk hieronder bekijken.

De schurk in John Wick: Chapter Two wordt gespeeld door acteur/rapper Common. Reeves en Common worden vergezeld door een kleurrijke cast die bestaat uit namen zoals Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Lequizamo en Ian McShane.

In de sequel keert Reeves terug als de legendarische huurmoordenaar, die opnieuw in actie moet komen wanneer een voormalige 'collega' de macht over een duistere internationale genootschap van huurmoordenaars dreigt over te nemen. Wick moet nu afreizen naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen een aantal van de dodelijkste figuren ter wereld.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dlippold

Avatar

Ben benieuwd... Gisteravond deel 1 nog even gekeken, niet erg indrukwekkend. Beetje vlak. Chapter two, we gaan het zien..

NieuwsFilm

meest populair