Algemeen

Acteur Miguel Ferrer overleden

Bekend uit onder meer RoboCop, Twin Peaks en NCIS: Los Angeles.

door Bram de Groot om 00:26 in Algemeen
De Amerikaanse acteur Miguel Ferrer is op 61 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dit heeft een woordvoerder bevestigd tegenover People.

Ferrer is vooral bekend van zijn rollen uit films als Paul Verhoevens RoboCop, Hot Shots! Part Deux, The Manchurian Candidate, Traffic en Iron Man 3. Ook sprak hij stemmen in voor de animatiefilms Mulan en Rio 2.

Tevens was hij te zien in tv-series als The Stand, Crossing Jordan, Twin Peaks (ook de nieuwe) en NCIS: Los Angeles. In de laatste serie is hij op dit moment nog te zien. Nadat bij Ferrer kanker werd geconstateerd, kon hij uit de serie stappen. Hij besloot echter aan te blijven. Toen al snel zijn stem werd aangetast, kreeg het personage in de serie ook kanker.

Ferrer was de oudste van vijf kinderen van de Puerto Ricaanse Oscarwinnaar José Ferrer en de Amerikaanse zangeres Rosemary Clooney. Hij was een neef van George Clooney.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Baron Von Marlon

Avatar

Zonde.
Weer een goede acteur die te weinig goede rollen kreeg.
R.I.P.

Hancock

Avatar

Zucht.... rip . ⚘

Frietgezicht

Avatar

Toen ik op de main page de kop zag dacht ik alweer zal wel kanker wezen. Kut ziekte.

Typisch zo'n acteur die ik zeker zou herkennen als die in de supermarkt in de rij voor mij zou staan maar waarvan ik de naam dan niet had geweten.

Renegade

Avatar

R.i.p kleine naam maar een grote acteur.

sephiroth1986

Avatar

Ik ken hem vooral uit Hot Shots 2 waar hij een volledige zakdoek volsnuit uit emotie, daarna iedere badguy doodschiet en heel episch in de camera kijkend roept: WAR, it's fantastic!

R.I.P.

Decepticon

Avatar

R.I.P.
Weer een groot verlies. Typisch een acteur die af en toe in A-list films of blockbusters zag een vaak in direct-to-video films en echt een herkenbaar gezicht heeft.

Spider-fan

Avatar

Ik vond het altijd leuk als hij ergens in speelde. In ieder geval zien we hem dan nog een keer terug in de nieuwe Twin Peaks, dat vind ik ook één van zijn leukste rollen.

Moviefreak63

Avatar

Dit is wel heel bizar.
Vanochtend moest ik op de 1 of andere manier aan deze acteur denken en nu lees ik pas dat hij is overleden. Dit overkomt mij wel vaker. Jammer hij had altijd wel leuke rollen. Groot of klein. Altijd het aanzien waard geweest.

Frietgezicht

Avatar

^ Als je zonder goede reden uit het niks maar eens aan Miguel Ferrer zit te denken moet je toch echt met iemand gaan praten maat.

zeurminator

Avatar

Vooral zijn rol in Twin Peaks is mij altijd bijgebleven.

NieuwsFilm

meest populair