Events & Festivals

Seks en dood in onheilspellende trailer 'La region salvaje'

De mysterieuze film staat ook wel bekend als 'The Untamed'.

door Kaj van Zoelen om 18:19 in Events & Festivals
Zie hieronder de eerste trailer van La region salvaje, oftewel The Untamed.

Ondanks dat de film in het Spaans gesproken is en geen ondertiteling in een bekende taal bevat, grijpt de trailer je toch bij de lurven met zijn bijzondere beelden en dreigende sfeer. De trailer volgt een koppel wiens leven op de kop wordt gezet nadat zij een mysterieus wezen tegenkomen.

La region salvaje is de derde film van Amat Escalante, de Mexicaanse regisseur die eerder de rauwe films Heli en Los bastardos maakte. De keiharde verkenning van familie, horror en sex die La region salvaje lijkt te zijn past wel in zijn straatje.Veronica gaat op zoek naar de plek waar een meteoriet is ingeslagen en het landschap eromheen heeft veranderd. Op een soortgelijke manier zal zij impact hebben op Angel en Alejandra en hun levens voorgoed veranderen. Zij zijn een jong koppel wiens wilskracht wordt getest terwijl zij met twee kinderen tegenslag het hoofd proberen te bieden.

La region salvaje ging tijdens het filmfestival van Venetië in wereldpremière en zal binnenkort (25 januari - 5 februari) in Nederland tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) draaien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair