Anderson Silva wordt 'Made in Kowloon'

Anderson Silva wordt 'Made in Kowloon'

MMA-ster The Spider gecast in nieuwe actiefilm van Fruit Chan.

Mixed martial arts (MMA)-ster Anderson Silva (ook wel bekend als The Spider) gaat het opnemen tegen Chinese actiester Max Zhang (Ip Man 3 en de Chinees-Amerikaanse actrice Juju Chan in Made in Kowloon.

De productie voor Made in Kowloon is met een budget van twintig miljoen dollar gestart. Fruit Chan regisseert de actiefilm. Chan maakte eerder het geweldige The Midnight After (2014), het lugubere en sensuele Dumplings (2004) en brak ooit door met Made in Hong Kong. Chan zegt dat "het verhaal van de film Chinese mythische elementen bevat, waarmee de film anders zal zijn dan de traditionele Hongkongpolitiethrillers."

Het is goed dat hij dat er alvast bij vertelt, want uit de synopsis valt dat nog niet op te maken: Een rechercheur uit Hong Kong gaat de grens over naar Macau, nadat zijn verloofde vermist wordt. In zijn zoektocht naar haar stuit hij op een reeks moordzaken die het werk van een seriemoordenaar, die mogelijk de nicht van de politieman heeft ontvoerd.

Naast Silva, Zhang en Chan gaan Stephy Tang, Kevin Cheng and Sumyau Liu ook een rol in de film spelen. Stephen Tung (Downtown Torpedoes, Accidental Spy) verzorgt de actiechoreografie.

Anderson Silva is een Braziliaans MMA-vechter en voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC)-kampioen. Hij was met zestien opeenvolgende overwinningen de langstregerende UFC-kampioen. Hij wordt door velen als de beste MMA-vechter ooit beschouwd, inclusief UFC-voorzitter Dana White en sportkanaal ESPN.



NieuwsFilm

meest populair