Meer clashes tussen Hollywood's elite en Donald Trump

Meer clashes tussen Hollywood's elite en Donald Trump

Andrew Garfield, Tom Ford en opnieuw Robert De Niro.

Vandaag is het dan zover; Donald Trump wordt officieel de President van Amerika. Hoe het hem precies zal afgaan kunnen we nu nog niet zeggen, maar Hollywoods elite laat nog steeds van zich horen en dan vooral op een negatieve manier. Deze keer is het de beurt aan Hacksaw Ridge acteur, Andrew Garfield, die het contrast tussen Barack Obama en Donald Trump gigantisch vindt.

''Ik denk dat we allemaal wel Obama's afscheidsspeech hebben gezien. Deze was zo vol van elegantie, liefde en warmte. En als je nu tv kijkt zie je deze zieke man [Donald Trump]; het contrast kon niet groter zijn! Het maakt me misselijk, die giftigheid die gewoon uit zijn poriën lijkt te komen. Je voelt gewoonweg dat het niet klopt, als je goed naar hem kijkt en luistert. Het is choquerend''.

Ook liet hij weten dat Meryl Streep's Golden Globes speech erg sterk was: ''Ik ben mensen zoals Meryl Streep enorm dankbaar; zij geeft ons, acteurs en actrices, een goede naam, omdat zij zich focust op belangrijke dingen. Ze probeert niet mensen over te halen om er geld mee te verdienen of prijzen te winnen, maar ze wil gewoon de waarheid vertellen''.

Robert De Niro heeft ook weer eens laten blijken dat hij geen grote Donald Trump fan is; hij besloot namelijk mee te doen aan de protestactie tegen Trump met andere grote namen zoals Mark Ruffalo, Alec Baldwin en Michael Moore.

Donald Trump verdedigt zich normaal gesproken graag tegen zo'n soort dingen via Twitter, maar hij heeft hierover nog niets van zich laten horen, al haalde hij wel uit naar iemand anders, namelijk modeontwerper en regisseur Tom Ford, o.a. bekend van Nocturnal Animals.

Tom Ford vertelde dat hij de mogelijkheid had gekregen om de kleren voor de First Lady, Melania Trump, te ontwerpen, maar dit afgewezen had: ''Zij is niet echt mijn soort clientèle'' zei Ford.

Trump noemde Ford op zijn beurt weer een leugenaar: ''Zij [Melania] heeft Tom Ford nooit gevraagd, ze vindt zijn designs sowieso niks. Hij is er dus nooit voor gevraagd. Ikzelf ben ook geen fan van Tom Ford, nooit geweest''. Ook liet Trump weten dat Steve Wynn, de Amerikaanse casino- en ressortontwikkelaar, vanwege Ford's uitspraken alle kleding van laatstgenoemde uit zijn hotels had laten verwijderen.



NieuwsFilm

meest populair