Trailer misdaadkomedie 'I Don't Feel at Home in This World Anymore'

Trailer misdaadkomedie 'I Don't Feel at Home in This World Anymore'

Melanie Lynskey en Elijah Wood bundelen hun krachten om criminelen te bestrijden.

Het is een drukke week voor Netflix. De streamingdienst heeft aardig wat teasers en trailers uitgegeven van enkele films die zij online uit zullen brengen. De volgende staat inmiddels ook weer op de stoep: I Don't Feel at Home in This World Anymore. Het is Macon Blair's regiedebuut, welke hij ook geschreven heeft. Hij werkt veel met Jeremy Saulnier en was o.a. te zien in Blue Ruin en Green Room. In de hoofdrollen zien we Melanie Lynskey (tv-serie Togetherness) en Elijah Wood (tv-serie Wilfred).

Ruth is een depressieve verpleegassistente. Wanneer dieven in haar huis breken en iets kostbaars stelen, ontdekt ze een nieuw doel in het leven: het opsporen van de daders. Ruth wordt hierbij vergezeld door haar vervelende, martial-arts-liefhebbende buurman Tony. De twee ontdekken al snel dat ze buiten hun terrein zijn en het opnemen tegen een groep gevaarlijke criminelen.



Volgende maand komt I Don't Feel at Home in This World Anymore uit, 24 februari om precies te zijn. Eergisteren ging de film, geproduceerd door Film Science en XYZ Films, in première tijdens het Sundance Film Festival. Jane Levy en Gary Anthony Williams spelen ook mee.

NieuwsFilm

meest populair