Eerste setfoto's Marvels 'Black Panther'

Eerste setfoto's Marvels 'Black Panther'

Inclusief de terugkeer van een ander in 'Captain America: Civil War' geïntroduceerd personage.

Hoewel we momenteel voor 2017 alleen al naar drie(!) nieuwe films van Marvel Studios kunnen uitkijken, werkt de filmdivisie van het House of Ideas momenteel al hard aan producties voor de volgende jaren. Eén daarvan, Black Panther, begon deze week met het draaien in Atlanta, onder regie van Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed). Reeds nu al zijn de eerste setfoto's naar buiten gebracht.

Niet alleen krijgen we een nieuwe indruk van hoofdrolspeler Chadwick Boseman als T'Challa, heerser van het Afrikaanse Wakanda, ook zien we Martin Freeman terug in de rol van Everett Ross. Beide figuren werden vorig jaar geïntroduceerd in het spektakel Captain America: Civil War. Veel context qua plot krijgen we echter nog niet van deze foto's. Wel pikken we alvast een glimp op van Danai Gurira (The Walking Dead) in de rol van het nieuwe personage Okoye.

Het weinige wat we weten over het verhaal van Black Panther is dat de kersverse koning van het technologisch geavanceerde Wakanda zijn heerschappij bedreigd ziet van twee kanten af, zowel uit eigen gelederen als uit het buitenland. De opnamen voor de film gingen van start vlak voordat die voor Avengers: Infinity War volgende week zouden beginnen. Ook in die film maakt Black Panther naar verluidt zijn opwachting.

Black Panther moet in de loop van 2018 in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair